Ciolos: „Le recomand PSD-istilor sa nu se mai impuste singuri in picior. Sa il intrebe pe Adrian Nastase de ce a negociat subventii mici pentru agricultori”

politica

Dacian Ciolos, resturi, Schengen, Marcel Ciolacu

Europarlamentarul REPER Dacian Ciolos afirma, vineri, ca ”premierul Marcel Ciolacu si echipa lui de zgomote s-au apucat sa vanture din nou minciuna ca subventiile agricultorilor sunt mici din cauza lui”, el precizand ca negocierile pe subventii au fost facute de Guvernul PSD cand a pregatit aderarea la UE. ”Sa il intrebe pe Adrian Nastase de ce a negociat subventii mici”, afirma Ciolos.

”Marcel Ciolacu si echipa lui de zgomote s-au apucat sa vanture din nou minciuna ca subventiile agricultorilor sunt mici din cauza mea.

Stiu ca pesedistii au memoria scurta, dar negocierile pe subventiile in agricultura au fost facute de Guvernul PSD cand a pregatit aderarea la UE. Eu le-am crescut in mandatul de comisar si ele cresc si acum in fiecare an datorita negocierilor pe care le-am dus atunci”, a declarat Dacian Ciolos.

”Le recomand PSD-istilor sa nu se mai impuste singuri in picior. Si Marcel Ciolacu sa il intrebe pe Adrian Nastase de ce a negociat subventii mici”, arata europarlamentarul Ciolos.

Citeste si: Ciolacu, despre cea mai corupta guvernare a PSD din istorie: „Adrian Nastase a avut o guvernare de exceptie”

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: