Ciolos, mesaj pentru PSD: „Pentru mine, om care sunt crescut la tara, patriotismul inseamna a nu MINTI”

politica

Patriotismul si tara sunt lucruri prea profunde pentru a veni cu ele in piata publica pentru castigarea de voturi, a afirmat luni premierul Dacian Ciolos, la finalul dezbaterilor din plenul Camerelor reunite ale Parlamentului.

„S-au folosit aici cuvinte mari, inclusiv legate de patriotism, apropo de acest Guvern tehnocrat, care e vandut strainatatii, care lucreaza impotriva Romaniei, care nu da socoteala in fata Parlamentului. Sunt prezent in fata Parlamentului sa dau socoteala, la cateva zile dupa ce mi s-a solicitat aceasta. (…) Niciodata nu am refuzat o solicitare de a veni in fata dvs sa va spun ceea ce am facut.

(…) Pentru mine patriotismul nu inseamna discursuri sforaitoare si nu inseamna in primul rand declaratii. Pentru mine, om care sunt crescut la tara, patriotismul inseamna in primul rand bun simt, inseamna a nu minti, inseamna a-ti tine cuvantul si inseamna sa iti asumi ceea ce stii sa faci si nu mai mult. Nu sa faci promisiuni, ci sa fii lasat sa fii judecat dupa fapte.

Pentru mine asta inseamna patriotismul si nu am nevoie de lectii legat de patriotism. Nici eu nu dau lectii altora legat de acest lucru. Pentru mine patriotismul si tara sunt lucruri mult prea profunde pentru a veni cu ele sa le spun in piata publica pentru a castiga niste voturi. Nu asta ma intereseaza. Ma intereseaza sa pot sa privesc in ochi, cu fruntea sus, orice roman pentru perioada pe care mi-am asumat-o la guvernare, impreuna cu ceilalti”, a subliniat seful Guvernului, citat de Agerpres.

Luni, presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, i-a cerut prim-ministrului Dacian Ciolos sa stopeze „orice masura antinationala” pana la alegerile parlamentare.

„Pana in decembrie cand guvernarea tarii va intra pe maini legitime, prin alegeri, va cer domnule prim-ministru sa stopati orice intentie, orice masura antinationala pe care vreun membru al guvernului dumneavoastra ar avea de gand sa o ia. (…) Cred ca putem sa ii asiguram pe romani ca orice masura antinationala, orice crestere de taxe, orice taiere de venituri va fi reparata si stopata de noi imediat dupa ce vom veni la guvernare”, a afirmat Dragnea, in plenul Parlamentului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: