Ciolos, o noua interventie dura la adresa lui Firea: „Noaptea furi si ziua iti faci cruci la biserica. Un om fals si mincinos, caruia astazi i-a cazut masca”

politica

Dacian Ciolos, resturi, Schengen, Marcel Ciolacu

Fostul premier Dacian Ciolos are o noua postare dura in cazul batranilor maltratati in Voluntari. De data aceasta el indica si spre presedintele Iohannis: „L-ati sustinut pe Citu si ati sustinut derapajele lui pana v-ati ales cu Ciolacu, Firea si Pandele. Si nu era ca si cand nu ati fi stiut cine sunt toti acesti oameni!”

„Totul e recuzita la Gabriela Firea. Batrani, icoane, rugaciuni, familie, credinta. Totul e minciuna si spectacol pentru voturi si putere. Un om fals si mincinos, caruia astazi i-a cazut masca.

Da, toti stiau, dupa cum si noi stim de 30 de ani ca asa arata si se poarta PSD. In campania din 2014, doamna Firea l-a acuzat pe presedintele Iohannis ca e incomplet pentru ca nu are copii.

Astazi, domnul Iohannis se face ca nu vede uriasa drama din Voluntari, unde cuplul Firea-Pandele gira o retea de exploatat batranii. Au construit impreuna o tara stramba si defecta, cu valorile inversate, cu ipocrizie si lipsa de suflet.

La fel i-au construit si pe Simion si pe toti cei de care au nevoie ca sa perpetueze aceasta minciuna uriasa in care noaptea furi si ziua iti faci cruci la biserica.

Mai dati-le o sansa, domnule Iohannis, ca astazi sunt la guvernare si pentru ca nu va era pe plac Guvernul PNL-USR. L-ati sustinut pe Citu si ati sustinut derapajele lui pana v-ati ales cu Ciolacu, Firea si Pandele. Si nu era ca si cand nu ati fi stiut cine sunt toti acesti oameni!”, a transmis Ciolos pe Facebook.

Gabriela Firea (PSD) a sustinut, duminica seara, intr-o lunga postare pe Facebook ca Stefan Godei, principalul acuzat in cazul ororilor din Voluntari, nu a fost membru PSD si ca acesta „a bagat capul in pozele” in care aparea si ea. Insa Godei a fost participat chiar si la botezul unuia dintre copiii cuplului Pandele-Firea.

„Inculpatul din acest dosar NU A FOST VREODATA membru al Partidului Social Democrat in vreo localitate din judetul Ilfov sau Bucuresti. Deci, NU AVEA CUM SA CONDUCA filiala TSD Ilfov nefiind membru de partid. Simpatizanti, voluntari sau oameni care baga capul in poza cu liderii sunt multi”, a sustinut Firea in postarea in care declara ca „toata viata mi-am dedicat-o oamenilor!”.

In investigatia publicata de  inca in ianuarie despre ororile din Voluntari, Centrul de Investigatii Media a prezentat dovezi clare ale relatiei apropiate dintre Stefan Godei si gruparea Pandele-Firea.

In 2014, intr-o postare a TSD Voluntari, Godei apare in spatele Gabrielei Firea, protejand-o de jurnalisti. El era la acea vreme vicepresedinte al TSD Voluntari.

Dupa inca un an, Godei participa la botezul fiului lui Firea si a lui Pandele, petrecere tinuta la hotelul finului lor, Robert Negoita: „Impreuna cu prietenii si colegii, cantec, joc si voie buna!”.

O alta dovada a relatiilor stranse dintre Godei si gruparea Pandele-Firea este mesajul pe care Ligia Enache l-a lasat in 2021 pe pagina de Facebook a lui Godei, cand acesta si-a aniversat ziua de nastere. Ea spunea ca Godei are o „inima buna” si ii ura sa isi indeplineasca visele.

Centrul de Investigatii Media i-a contactat atunci pe Gabriela Firea, Florentin Pandele si Robert Negoita, relatandu-le in mesaje ce a descoperit in caminele de batrani din Voluntari. Niciunul nu a raspuns.

Acum, atat Firea, cat si Pandele, sustin acum ca nu au avut cunostinta de ce se intampla in caminele de batrani.

Duminica seara, Firea a amenintat apoi ca ii va da in judecata pe toti cei care ii denigreaza numele.

”Am pregatit toate probele si vom actiona in instanta, atat eu cat si familia mea, toate acele televiziuni si publicatii care au diseminat fake news, ca sora mea a lucrat in acele azile, la fel si prietena mea, sau ca eu ar trebui sa imi dau demisia. Trebuie sa mergem in justitie, pentru ca stiti ca acum cateva luni se spunea ca deschid drumul traficului de copii din Romania, acum spun ca fac rau batranilor, apoi cine stie ce alte astfel de campanii vor mai inventa”, a amenintat Firea.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: