Ciolos petrece Craciunul langa Bucuresti: „Sa fiu aproape, daca e NEVOIE”. Ce CADOU ii ofera sotiei

news

Premierul Dacian Ciolos a vorbit intr-o emisiune de televiziune despre relatia pe care o are cu sotia sa, frantuzoaica Valerie Ciolos-Villemin, si unde vor petrece Craciunul.

„De Craciun o sa ma retrag undeva aproape de Bucuresti, sa fiu aproape daca e nevoie, pentru o perioada de liniste”, a marturisit premierul Ciolos, potrivit Romania TV.

Aceasta a povestit ca, de Craciun, el si sotia sa Valerie au o intelegere, sa nu-si dea unul altuia cadouri materiale.

„Noi avem o intelegere apropo de cadourile materiale si vom respect aceasta intelegere. Am renuntat de ceva vreme la cadouri materiale si ne oferim alt gen de cadouri si inclusiv acest gen de intimitate, in care sa putem discuta deschis anumite lucruri, sa ne acordam timp pentru noi, este un cadou in sine”, a mai spus Ciolos

Premierul a vorbit si despre cateva dintre momentele grele prin care a trecut sotia lui, pentru a-i fi alaturi. „Sotia mea este in Romania din 1988. A fost clar ca venim sa ne staiblim in Romania. In perioada cat am stat la Bruxelles a fost dificil pentru ea, pentru ca s-a adaptat foarte greu. Dar nu s-a pus niciodata problema sa plecam in alta parte”, a spus oficialul.

In prag de sarbatori, Dacian Ciolos se gandeste si la bunicul sau. „In viata mea pana acum, daca e sa vorbesc despre un model, eu am invatat din punct de vedere uman foarte mult cu bunicul meu. Si am sansa ca la 40 si ceva de ani sa-l am in viata si sa am discutii cu dumnealui, care ma ajuta foarte mult”, a marturisit premierul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: