Ciolos, replica TAIOASA la amenintarile lui Dragnea privind motiunea de cenzura

politica

Premierul Dacian Ciolos a declarat, intr-un interviu acordat Realitatea TV, ca primele sase luni ale mandatului sau au fost „interesante, dar grele”. El a comentat si amenintarile liderului PSD privind introducerea unei motiuni de cenzura dupa alegerile locale.

„(Au fost luni — n.r) interesante, dar grele. Mai grele decat am crezut pentru ca asteptarea din partea oamenilor a fost mult mai mare decat as fi crezut eu. Daca la inceput relatia cu partidele politice a fost una normala, tensiunea apropierii campaniei electorale s-a simtit si in pozitionarea partidelor, am fost supusi mitralierii din toate directiile”, a spus Ciolos la Realitatea TV.

„Am spus de la inceput ca nu destabilizam administratia schimband pe toata lumea, dar am observat apoi incompetente in administratie. Am incercat sa gestionam o situatie incercand sa mentinem si un echilibru in societate. (…) Nu a existat o conditionare, au fost asteptari diferite din partea partidelor politice. Din partea PSD, aceea de nu a face schimbari in administratie, ei avand evident multi oameni pe posturi, unii mai de calitate, altii mai putin… Din partea PNL a fost, dimpotriva, asteptari privind schimbari la nivelul administratiei”, a explicat Ciolos.

Solicitat sa comenteze amenintarile lui Dragnea, Ciolos a declarat ca nu se lasa „impresionat”. „Sunt declaratiile unui lider politic, le iau ca atare si sincer nu asta ma preocupa. Eu am spus ca imi asum aceasta responsabilitate atat timp cat imi va fi acordata, in principiu pana la sfarsitul anului, si nu ma impresioneaza astfel de declaratii”, a subliniat premierul.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: