Ciolos, replica taioasa la atacurile lui Dragnea. Premierul intra in marea batalie impotriva diversiunilor PSD

politica

Premierul Dacian Ciolos a afirmat vineri, pentru AGERPRES, ca un proiect de guvernare dupa 11 decembrie trebuie dezvoltat in baza unor principii asumate public, nu doar declarativ, transpuse in politici publice, iar principiile precum o Romanie fara coruptie si cu o clasa politica responsabila „nu sunt iluzii”, asa cum sustine liderul PSD Liviu Dragnea.

„Din punctul meu de vedere, un proiect de guvernare dupa alegerile din 11 decembrie ar trebui dezvoltat in baza unor principii asumate public, nu numai declarativ, principii transpuse in decizii politice, in fapte, in politici publice.

O Romanie fara coruptie, o Romanie cu o clasa politica responsabila, o Romanie guvernata cu bun simt nu sunt iluzii, cum spune domnul Dragnea. Sunt pietre de temelie necesare pentru dezvoltarea tarii. Pentru mine, este singura cale pe care sunt pregatit sa mi-o asum. Nu alaturi de orice partid, nu de dragul de a continua intr-o functie sau alta, ci doar impreuna cu cei care isi asuma aceste valori. Aceasta a fost ideea lansarii Platformei ‘Romania 100’ si aceasta este cheia discutiilor pe care le am si le voi avea cu partidele care sustin aceasta platforma”, a precizat premierul Dacian Ciolos, intr-o declaratie acordata AGERPRES.

Intrebat in legatura cu declaratia sa prin care face apel la PNL si USR sa nu foloseasca imaginea sa pe afisele electorale, Dacian Ciolos a sustinut ca aceste doua partide pot folosi „principiile si portofoliul de proiecte” expuse in Platforma ‘Romania 100’.

„Atat PNL, cat si USR au anuntat public ca sustin Platforma ‘Romania 100’. In masura in care sustinem valorile din continutul acesteia, nu vad o problema ca, in contextul promovarii Platformei ‘Romania 100’, sa fie folosite atat principiile si portofoliul de proiecte, cat si elemente vizuale de pe site-ul platformei. In rest, atat PNL, cat si USR au propriile strategii de campanie, in functie de programele de guvernare si de prioritatile lor”, a mai spus Dacian Ciolos.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: