Ciolos s-a saturat de smecheriile lui Dincu. AVERTISMENT public la adresa omului lui Dragnea din Guvern

politica

Dacian Ciolos a lansat un avertisment public la adresa vicepremierului Vasile Dincu, pe care l-a criticat voalat pentru lipa de rezultate in reforma administratiei.

Ciolos nu l-a nominalizat, insa este limpede ca s-a referit la Dincu, vicepremier si ministru al Dezvoltarii si Administratiei Publice. Premierul a spus intr-un interviu pentru Agerpres ca „mi-as fi dorit sa mergem mai departe cu reforma administratiei. Din pacate, n-am fost pregatiti aici, n-a fost nici suficienta ambitie din partea ministrilor care ar fi trebuit sa abordeze lucrurile acestea mai frontal„.

Reforma in administratia publica a fost asumata ca o prioritate de guvernul Ciolos inca de la preluarea mandatului. Vasile Dancu a gestionat dosarul reformei in administratie, dar pana acum Guvernul nu a produs initiative legislative majore in acest domeniu.

Un fost secretar de stat, Valeriu Nicolae, l-a acuzat recent pe vicepremierul Vasile Dincu ca saboteaza activitatea guvernului.  „Incep sa inteleg ca tehnocratii suntem cativa si ca oameni bagati pe gat de partide primului-ministru o sa se straduiasca sa ne faca viata cat mai imposibila”, relata Nicolae din experientele sale cu Dincu.

Citeste si: Dezvaluiri incendiare din CULISELE guvernului. Cum il saboteaza Dincu pe Dacian Ciolos: „Blocheaza orice fel de schimbare”

Recent, Dincu si Dragnea au fost fotografiati in timp ce beau vin intr-un restaurant de lux din Bucuresti. A doua zi dupa intalnire, Dragnea a lansat un atac dur la adresa lui Ciolos, cerandu-i sa vina in Parlament cu un raport privind starea economiei.

dincu

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: