Ciolos scoate in evidenta: „PSD face ce vrea cu PNL. Ciolacu face ceva de genul ‘Nicule, ia tu scaltoacele astea ca nu vreau sa le duc eu'”

politica

Dacian Ciolos, resturi, Schengen, Marcel Ciolacu

Europarlamentarul REPER Dacian Ciolos afirma ca liderul PSD Marcel Ciolacu nu vrea sa isi asume „bobarnacii” si vrea sa ii lase la PNL, care a devenit deja calul de bataie ale PSD si nu vrea sa isi asume fotoliul de prim-ministru.

”Politic, PNL-ul e cam maturat mai nou de PSD, vad ca PSD face ce vrea cu ei. Evident, mai ales acum. Au avut un protocol tocmai ca aceasta schimbare de prim-ministri sa treaca foarte repede si vad ca acum PSD nu vrea sa il mai respecte si vor sa mentina ministere. Domnul Ciolacu nu mai vrea sa faca schimbarea pana nu se rezolva problemele. Ceva de genul: Nicule, ia tu scaltoacele astea ca nu vreau sa le duc eu”, a spus Ciolos la Prima News, despre relatia din coalitia de guvernare.

El a aratat: ”Una e sa guvernezi ca sa rezolvi niste probleme si alta e sa vrei sa guvernezi doar cu gandul la punctele din sondaje si la alegerile din 2024. Nu sunt concentrati pe nevoile din invatamant, sanatate, PNRR, nu sunt preocupati de Schengen”.

Intrebat despre suspendarea negocierilor din coalitie, Ciolos a aratat ca in opinia sa, ”astfel de crize din educatie, or sa apara si in sanatate, nu pot fi rezolvate credibil decat de un guvern care are un mandat in lunile si anii urmatori”.

”Interpretarea mea este ca domnul Ciolacu nu vrea sa isi asume bobarnacii, vrea sa ii lase la PNL care a devenit deja calul de bataie ale PSD si nu vrea sa isi asume fotoliul de prim-ministru chiar daca ei sunt acolo”, a mai spus dacian Ciolos, citat de news.ro.

Europarlamentarul a afirmat ca Marcel Ciolacu este acum si la Putere si in Opozitie.

”Cand e nevoie sa imparta bani la primari sau prin alte parti e la putere cind e de asumat decizii, nu e treaba lui, e treaba premierului, el trimite scrisori guvernului, cum am vazut cu scandalul cerealelor”, a comentat Ciolos.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: