Ciomageala in PSD pentru o functie platita cu 15.000 de euro pe luna. Antena 3 isi baga coada de partea sotului Oanei Zamfir

actualitate

Eugen Teodorovici, fost presedinte executiv al PSD, si Daniel Zamfir, adus in PSD de Gabriela Firea, isi disputa functia de presedinte Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), ramasa libera dupa plecarea lui Leonardo Badea pe pozitia de viceguvernator BNR.

„Exista niste discutii, vom vedea ce se intampla. Eu sunt interesat de acest post, iar propunerea a venit din PSD, in urma cu cateva saptamani. Anul trecut si premierul (nr: Viorica Dancila) mi-a facut o propunere in acest sens”, a declarat Daniel Zamfir pentru economica.net.

Un alt doritor din PSD este Eugen Teodorovici, care spera sa primeasca aceasta pozitie pentru ca s-a retras cuminte din functia de presedinte executiv al PSD cand Marcel Ciolacu s-a instaurat in fruntea partidului.

Numirile la conducerea ASF sunt facute de Parlament, prin vot al plenului reunit.

Antena 3 a declansat recent un atac violent al adresa lui Eugen Teodorovici. Unul dintre oamenii de baza ai postului, buna prietena cu directorul editorial Adrian Ursu, este Oana Stancu Zamfir, sotia lui Daniel Zamfir.

Citeste si: Circ cu Orlando. Antena 3 l-a amenintat ca-l da in judecata, Teodorovici s-a speriat si si-a cerut scuze

Comentarii: