Ciomageala in public intre Caprar si Fifor pentru sefie. Caprar spune ca Fifor da dovada de „tupeu oltenesc”

politica

Dorel Caprar si Mihai Fifor se ciomagesc in public pentru a prinde functia de presedinte al PSD Arad. Alegerile din filiala PSD vor avea loc pe 7 februarie.

Deputatul Dorel Caprar, implicat in dosarul spagilor de la DRDP Timisoara, il acuza pe Fifor de „metode securiste” si „tupeu oltenesc”.

„Buna dimineata, dragii mei, aradenii mei! Chiar daca unii colegi cu drept de vot sunt amenintati cu metode securiste si cu un tupeu oltenesc needucat, in ciuda tentativelor disperate de a prelua conducerea partidului, desi aradenii nu-i apreciaza pe cei veniti de ‘afara’ ca sa faca legea dupa bunul lor plac, vineri, pe 7 februarie, la PSD ARAD, continuam sa luptam pentru oameni si drepturile lor. Avem maturitate, intelepciune, onestitate, caracter, curaj si incredere. Dar NU avem siretenie, tupeu, NU suntem meschini. SUNTEM APROAPE DE ARADENI, PENTRU ARADENI, NOI SUNTEM ARADENI!”, arata Caprar intr-o postare pe Facebook, referindu-se la Mihai Fifor, fost secretar general al PSD.

Anterior, Caprar a comentat si la o postare a lui Fifor in care acesta ii indemna pe pesedisti „sa readucem PSD Arad in prim-palnul politicii aradene”.

„Da, Mihai !PSD Arad are deja o echipa puternica, unita, care va merge inainte si dupa 7 februarie. Unii s-au situat in afara echipei si au intors spatele atat partidului, cat si colegilor care le-au intins o mana la greu desi echipa le-a adus functii de parlamentari, ministrii, vicepremier, este o problema ce tine de caracterul fiecaruia. Si de cei 7 ani de acasa”, a scris Dorel Caprar pe pagina lui Mihai Fifor.

Mai mult despre: ,


Comentarii: