Ciomageala intre clanurile pesediste. Europarlamentarul Razvan Popa: „Ponta are limbaj de golan de cartier”

politica

Europarlamentarul PSD Razvan Popa il ataca violent pe fostul lui sef de partid, Victor Ponta, despre care spune ca care „un limbaj suburban de golan de cartier”.

Razvan Popa sustine ca Victor Ponta a ajuns „un puternic aparator al sistemului bancar” si ii cere sa lplece din politica daca se va dovedi ca ROBOR-ul a fost „manipulat”. Popa nu pierde ocazia sa lanseze si cateva invective la adresa dusmanului de moarte al lui Liviu Dragnea.

”Victore, iti dai demisia …din politica?

Observ ca Victor Viorel Ponta a devenit un puternic aparator al sistemului (nu cel din care stie toata lumea ca face parte) bancar asupra caruia planeaza suspiciunea ca manipuleaza indicele ROBOR. Operatiune de care, se pare ca, BNR nu este straina.

Stie, cunoaste, are informatii. Si in opinia sa e bine. Nu are nicio problema cu faptul ca ratele romanilor pot fi influentate de intelegerile dintre banci cu complicitatea BNR. Este sau nu este asa, ramane de vazut! Dar daca o sa avem o investigatie din partea Comisiei Europene in urma careia se dovedeste ca este adevarat, Victor, pleci definitiv din politica?

Pana atunci insa, observam ca Victor Viorel isi etaleaza in toata splendoarea programul electoral. Mitocanie, ipocrizie, totul asezonat din belsug cu un limbaj suburban de golan de cartier.

#ipocrizie”, afirma europarlamentarul PSD pe pagina sa de Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: