Ciomageala intre pesedisti, Oprisan il acuza pe un lider al partidului ca este „in dragoste cu Iohannis”. Replica dura

politica

Deputatul PSD Marcel Ciolacu a declarat, luni, ca a existat in sedinta Comitetului Executiv al partidului o disputa intre el Marian Oprisan. El a mai spus ca Oprisan „are invidie pe judetul Buzau pentru ca are un scor electoral mai bun” decat Vrancea.

„Cred ca domnul Oprisan are un pic de invidie pe judetul Buzau, pentru ca a avut un scor electoral mult mai mare decat al dansului si i-am promis ca in continuare vom avea acelasi scor mult mai mare decat al dansului. A fost o disputa intre mine si domnul Oprisan. I-am spus ca ma tot invoca pentru ca are aceasta invidie personala. Sa stea linistit ca nu plec si o sa am un scor mult mai bun decat dansul”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Intrebat daca exista posibilitatea sa voteze alaturi de opozitie legile importante, inclusiv o motiune de cenzura impotriva Guvernului, deputatul a negat.

„Sub nicio forma eu nu o sa votez niciodata o motiune de cenzura impotriva partidului”, a adaugat Ciolacu, citat de Mediafax.

De asemenea, social-democratul a precizat ca in disputa avuta cu Marian Oprisan „nu s-a vorbit de domnul Iohannis”.

In spatiul public au aparut informatii potrivit carora in sedinta Comitetului Executiv de luni a existat o disputa intre Marian Oprisan, Mihai Tudose si Marcel Ciolacu. Potrivit acestora, Marian Oprisan i-a reprosat lui Mihai Tudose ca este „in dragoste cu presedintele Iohannis”.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: