„Ciorbea a dezertat, a fost cumparat”. Stelian Tanase anunta ca „Ciorbea trebuie demis” cand se intoarce din vacanta

news

Stelian Tanase, scriitor si jurnalist, il acuza pe Victor Ciornea ca s-a lasat „cumparat”, Avocatul Poporului preferand sa „dezerteze” decat sa-si faca datoria. Ciorbea a plecat in Statele Unite imediat dupa ce ordonanta de urgenta pe justitie a fost adoptata, luandu-si cu el si atributiile prin care OUG putea fi contestata la CCR.

„Mizerabil! Este o dezertare. Ce a facut acum este o dezertare. A fost cumparat. Aceasta pensie colosala si pensie speciala plus salariul este un act de coruptie. Ce vorbim de medicul ala care ia 2 milioane spaga in plic in halat, asta coruptie, ca sa corupa si institutia. In momentul asta, Avocatul Poporului, care este o institutie, nu o persoana, este paralizata. Deci Romania nu are aceasta institutie in acest moment, nu functioneaza.

Probabil cand se va intoarce va trebui demis. El a fost numit de Parlament si trebuie demis tot de Parlament. Cu acest Parlament, nu stiu daca se va intampla… Ce a facut Ciorbea este incalificabil intr-un stat civilizat, intr-o tara europeana, asa ceva e de negandit. La noi… Ei se poarta ca niste infractori prinsi in flagrant. Au fost prinsi ‘cu rata in gura’ si fac glumite, vorbesc in doi peri, i-am vazut azi cum s-au perindat pe la TV, toti s-au balbait, toti au spus tot felul de prostii si de chestii infantile”, a declarat Stelian Tanase la Realitatea TV.

Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, singura persoana care poate contesta la CCR ordonanta lui Tudorel Toader pe legile Justitiei, este in concediu in Statele Unite, pana in 30 octombrie.

Victor Ciorbea si-a luat, insa, si atributiile in vacanta, pentru ca nu a desemnat un inlocuitor. In aceste conditii, sesizarile prin care Parchetul General si Opozitia ii cer lui Ciorbea sa atace Ordonanta la CCR raman fara raspuns cel putin doua saptamani.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: