Ciorbea, interventie batjocoritoare din Miami in cazul OUG pe justitie: „Acum 60 de ani parintii mei s-au inteles cu parintii celor care conduc coalitia sa dea un OUG”

news

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a avut joi o interventie la Realitatea TV in care a replicat batjocoritor fata de acuzatiile ca a plecat departe de tara pentru a evita sesizarea CCR in cazul ordonantei de urgenta pe justitie.

El a declarat ca se afla in vacanta la Miamni, „la nepoti”, sustinand ca si-a luat biletele de avion din data de 2 septembrie.

”Daca stiam ce se intimpla, mai bine fugeam nu-stiu-unde. Acum mai bine de 60 de ani parintii mei s-au inteles cu parintii celor care conduc coalitia sa dea un OUG inainte de aniversarea mea si inainte de aniversarea nepotelului meu care face trei anisori acest lucru se stia de luni de zile, biletele de avion s-au cumparat, in institutie se stia din data de 2 septembrie”, a declarat Ciorbea la Realitatea TV.

Victor Ciorbea a inchis apoi fara a explica daca si-a delegat sau nu atributiile astfel incat institutia Avocatul Poporului sa poata sesiza CCR.

Partidele de Opozitie si procurorul general au solicitat oficial, miercuri, Avocatului Poporului sa sesizeze CCR in legatura cu constitutionalitatea ordonantei de urgenta pe justitie.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: