Ciorbea se considera erou: „Nu am fost deloc marele slugoi al unora si al altora”. Suparat ca Dragnea si Tariceanu l-au aruncat la cos ca pe o masea stricata

politica

Victor Ciorbea, fost Avocat al Poporului, sustine acum ca a fost disident, nicidecum „marele slugoi al unora si al altora”. El este revoltat de maniera in care Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu s-au descotorosit de el.

„Nu am fost deloc marele slugoi al unora si al altora”, sustine Ciorbea intr-un interviu pentru Newsweek Romania.

Cu ce „realizari” se lauda Ciorbea?  „In astia cinci ani de mandat am crescut bugetul de patru ori si jumatate, personalul de la 90 la 160, salariile dublate si multe altele, plus mutarea din sediul cu o bulina uriasa. In relatia cu cetatenii, numarul de petitii solutionate a crescut foarte mult, lumea a inceput sa afle de institutie. A crescut si numarul de sesizari din oficiu de cinci – sase – zece ori, pe orice aparea in mass media. Numarul de anchete a crescut enorm, ca si cel al rapoartelor speciale”, a mai sustinut fostul Avocat al Poporului.

Mai mult, Ciorbea sustine ca a fost si disident: „Pentru ca nu am ridicat unele exceptii (la CCR – n.r.) cerute de unii sau de altii si am reluat unele concursuri la Avocatul Poporului, am reusit sa-i supar pe toti, de la partide pana la presedinte. Asa ca, la final, a fost o fericire generala ca nu am mai primit un mandat”.

Victor Ciorbea s-a plans in final de maniera in care Dragnea si Tariceanu s-au descotorosit de el.

„Nu mi-a placut maniera in care s-a procedat, sa aflu de la televizor, dupa ce i-am anuntat cu patru – cinci luni inainte… si aflu de la televizor ca doamna premier Dancila anunta ca PSD a renuntat la postul de Avocat al Poporului pentru ALDE… o maniera Pilat din Pont…

Apoi, Tariceanu m-a sunat sa trec pe la el. Sigur ca am trecut, mi-a zis ca asa s-a decis, ca negocieri, s-a spalat pe maini… unii ramasesera fara colegi dupa europarlamentare…”, a mai spus Ciorbea.

Mai mult despre:

Comentarii: