Ciordache, om de baza si al noii conduceri a PSD. Prezent in biroul lui Marcel Ciolacu, pun la cale motiunea de cenzura

politica

Deputatul PSD Florin Iordache este prezent, luni dimineata, in biroul presedintelui Marcel Ciolacu, unde pun la cale strategia PSD pentru urmatoarea perioada.

Iordache participa la o sedinta restransa a conducerii PSD, in biroul de la Camera Deputatilor al lui Marcel Ciolacu, anunta Digi24. Pesedistii discuta despre o eventuala sesiune extraordinara a Parlamentului si despre motiunea de cenzura, pe care vor sa o introduca in luna februarie.

Iordache ramane un om de baza al conducerii PSD, la fel cum a fost si in mandatul lui Liviu Dragnea, desi Paul Stanescu sustinea chiar duminica, la Calarasi, ca acesta nu se va regasi in „fotografia” de dupa Congresul PSD.

Marcel Ciolacu si Paul Stanescu au sugerat, duminica, la Calarasi, ca „personajele cu probleme de imagine” precum Marian Oprisan si Florin Iordache nu se vor mai regasi in prima linie a partidului.

Intrebat de un jurnalist daca nu este cazul ca „personaje cu probleme de imagine, Oprisan sau Iordache, sa faca doi trei pasi in spate”, Paul Stanescu nu a apucat sa deschida gura pentru ca Ciolacu i-a soptit: „Nu vorbim de persoane”.

Paul Stanescu s-a conformat si a repetat intocmai. El a sugerat ca Oprisan si Iordache vor fi intr-adevar eliminati din fruntea PSD.

„Nu discutam de persoane acum. Va spunea presedintele, vor fi niste norme de etica in statut, vor fi niste reguli clare, nu ne apucam sa discutam persoane, n-ar fi corect fata de colegii mei. Darm cu deschiderea asta a noastra, sunt convins ca vom gasi solutii ca fotografia care va fi sa fie o fotografie foarte frumoasa”, a declarat Paul Stanescu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: