Circ cu Orlando. Antena 3 l-a amenintat ca-l da in judecata, Teodorovici s-a speriat si si-a cerut scuze

politica

Eugen Teodorovici a intrat, duminica, in conflict cu realizatorii postului Antena 3, care i-au cerut foarte nervosi sa isi ceara scuze. In timpul unei emisiuni, Teodorovici a sugerat ca Antena 3 a luat bani de la PNL pentru a prezenta discursul lui Ludovic Orban.

In timp ce Teodorovici se afla in platou, Antena 3 a intrerupt emisiunea pentru a prezenta discursul lui Ludovic Orban, sustinut in cadrul Consiliului National al PNL. Teodorovici a reactionat enervat cand a intrat din nou in direct.

„Vreau sa va spun ca a fost cam lunga pauza asta de publicitate. Nu stiam ca aveti clipuri de publicitate pentru toti bufonii. Bine, si eu pentru bani daca eram televiziune as fi facut acest lucru, dar totusi sa lasi sa vorbeasca pe post bufoni, parca e prea mult. Si am avut si eu ghinionul sa ma nimeresc in platou in timp ce vorbeau bufonii. Am vazut acolo administratia de incapabili si incompetenti, pai ei vor sa schimbe Romania? Uitati-va de au numit la ministerul Finantelor, Citu cea mai proasta alegere”, a spus Citu.

Realizatoarea Mihaela Barzila i-a cerut imediat sa isi ceara scuze. Teodorovici a refuzat: „Ma stiti bine, eu imi cer scuze numai daca gresesc, dar aici nu este cazul”.

In ajutorul lui Barzila a sarit apoi directorul postului, Adrian Ursu. Iata dialogul care a urmat:

Ursu: Inteleg ca nu vreti sa va cereti scuze pentru jignirea pe care ati formulat-o de mai devreme la adresa postului la care va aflati? Ati vorbit despre o pauza publicitara si despre bani. Daca nu retractati acest cuvinte ne rezervam dreptul de a actiona pe caile legale.

Teodorovici: Stiti foarte bine stilul meu de a discuta si era o gluma facuta referitor la altceva.

Ursu: Glumele astea v-au si pierdut in cariera dumneavoastra politica. Aveti o criza a varstei politice pe care o traversati acum, dar, repet, ceea ce ati facut mai devreme este jignitor si va descalifica, inca o data, din statutul de personaj politic pe care vreti sa-l aveti.

Teodorovici: De ce? Eu v-am spus ca nu am facut referire la dvs. ca si post. Eu am spus ca este publicitate, asta a fost gluma facuta si doamna Barzila, prezentatoarea emisiunii, spunea de scuze fata de cei care astazi sunt in administratie, eu la ei am facut trimitere, nu altcineva.

Ursu: Ok. Asteptam atunci scuze fata de cei din spatele camerelor si fata de toti cei din redactie care lucreaza acum la emisiune.

Teodorovici: Daca asta s-a inteles, eu imi cer scuze.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: