Circ cu Tariceanu si Cristiana Anghel. ALDE tine sa vina cu precizari dupa acuzatiile dure ale fostei senatoare

news

ALDE a emis un comunicat de presa in care tine sa dezminta acuzatiile fostei senatoare, Cristiana Anghel.

Intr-un mesaj postat pe Facebook, Anghel a spus despre Tariceanu ca „nu are niciun Dumnezeu”, acuzandu-l ca i-a cerut o „suma imensa” pentru a se regasi pe un loc pe listele de candidati la alegerile parlamentare.

„1) Decizia ca doamna Cristiana Anghel sa nu fie inclusa pe listele ALDE Dolj la alegerile parlamentare din luna decembrie 2016 a fost luata de catre membrii organizatiei. Motivele care au stat la baza deciziei au fost legate de lipsa de activitate in cadrul organizatiei a doamnei Anghel.

2) De asemenea, trebuie mentionat ca doamna Anghel s-a regasit pe listele ALDE la alegerile parlamentare in judetul Caras Severin, dumneaei fiind prima pe lista de la Camera Deputatilor.

3) In privinta sumei de 63.000 lei la care doamna Anghel face referire, precizam ca aceasta reprezinta contributia pe care fiecare parlamentar ALDE a trebuit sa o asigure pentru campania electorala conform prevederilor Legii nr. 334/2006 privind finantarea activitatii partidelor politice si a campaniilor electorale, republicata. Astfel, 63.000 lei (60 de salarii minime brute pe economie) reprezinta, conform legii, contributia fiecarui candidat la functia de deputat sau senator”, precizeaza ALDE.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: