Circ in PSD. Prietenii sar in ajutorul lui Stefanescu, luat la ochi de Dragnea: „Nu el i-a chemat pe interlopi”. Interlopii au legaturi cu familia Nastase

news

Prezenta interlopilor la Curtea Suprema, veniti la chemarea lui Codrin Stefanescu, a adus grave prejudicii de imagine PSD, iar Liviu Dragnea este extrem de nervos. Speriat, Stefanescu a facut apel la prietenii sai sa il salveze.

Seful OPC Constanta, Horia Constantinescu, afirma ca este prieten cu doi dintre indivizii veniti sa il apere pe Dragnea. El sustine ca acestia au venit din proprie initiativa, nu la chemarea lui Codrin Stefanescu, desi secretarul general adjunct al PSD a recunoscut ca el i-a adus pentru a-si apara seful de partid.

Cei doi indivizi se numesc Bogdan Cristache si Axinte Costel, acestia au fost in trecut bodyguarzi ai clubului Bonton Palace, care este detinut de Andrei Nastase, fiul lui Adrian Nastase.

”Ii cunosc pe amandoi! Axinte a lucrat la noi (Bonton Palace) in trecut, iar acum stiu ca lucreaza la o firma de paza. Bogdan Cristache stiu ca lucreaza si el cu Axinte. Imi sunt prieteni amandoi si niciunul nu este din clanul Duduianu! Axinte Costel a fost sportiv la Clubul Dinamo si este un luptator (de greco-romane) titrat! Asa cum am mai spus si in trecut, imi asum prietenii, trecutul, prezentul si sigur viitorul!”, a declarat Horia Constantinescu pentru presa din Constanta.

Referitor la episodul in care cei doi barbati au aparut la ICCJ pentru a-l apara pe seful PSD la iesirea din institutie, Horia Constantinescu a declarat ca, in opinia sa, cei doi ar fi venit din proprie initiativa la Curtea Suprema, din simpatie pentru PSD.

”In opinia mea, circul initial de la Curtea Suprema, agresarea verbala, catusele etc, nu se potrivesc cu notiunea de Justitie si cu statul european promovat de noi toti! Nu stiu decat de la televizor ce s-a intamplat la iesire, dar nu am vazut o aceeasi inversunare ca la intrare! Cei doi prieteni ai mei sunt simpatizanti PSD de multi ani! A judeca un om dupa aspect, mi se pare discriminare! Axinte a luptat pentru culorile Romaniei, cu aceeasi statura! Atunci nu era numit gratuit ‘interlop’! Nu are cazier, munceste, s-a ingrijit de multe obiective de paza si a facut-o corect si bine! Pana la solutionarea plangerilor partilor, dreptatea se afla in mainile organelor de ancheta! Nu cred ca i-a chemat Codrin Stefanescu, cred ca au venit din simpatie pentru PSD si ca sa nu mai vada circul ala cu catusele”, a mai declarat seful OPC Constanta.

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: