Circ la mitingul lui Tutuianu. Lider PSD, catre colegii sai aflati pe scena: „Ba, dobitocilor!”. Rovana Plumb s-a luat cu mainile de cap – Video

politica

Unul dintre liderii PSD din Dambovita i-a facut „dobitoci”, in fata a 5.000 de manifestanti, pe cativa primari din judet. 

Constantin Stroe, presedintele ligii primarilor PSD din Dambovita si vicepresedinte al PSD Dambovita, a avut un discurs foarte colorat in timpul mitingului de sustinere a Guvernului Grindeanu de la Targoviste.

„Colegii mei primari din spate mi-au facut instructajul. Sa vorbesti tare si cu dictie, ca doamna Camelia Varga. Si le-am spus: ‘Ba, dobitocilor, eu sunt primar, nu actor'”, au fost primele cuvinte ale lui Stroe de pe scena din Targoviste.

La auzul acestor vorbe, Rovana Plumb, aflata in spatele lui Stroe, si-a pus ambele maini la gura.

Anterior lui Stroe, pe scena PSD a avut un discurs inflacarat Camelia Varga, actrita la teatrul din Targoviste.

„Ma numesc Camelia Varga, sunt actrita. Si, da, sustin Guvernul Grindeanu. Din mai multe motive. Insa acum va voi vorbi in calitate de actor. 30 de ani a fost umilita aceasta categorie de oameni. Dupa 30 de ani de zile, cineva s-a gandit la actori si la artisti. Cine? PSD! Mai mult, cine s-a gandit? PSD a mai fost la putere, puteti spune. Da, asa este, dar de data asta cine s-a gandit? Guvernul Grindeeeeeeeanuuuuuuu!

Aveti aici oameni care va prezinta, eu nu sunt din Targoviste decat de un an de zile. Am fost in multe orase din tara, sa fiti mandri ca aveti in frunte oameni inteligenti si harnici care vor sa aduca acest judet in fruntea tarii. Bravo, sustinem Guvernul Grindeanu”, s-a manifestat Camelia Varga pe scena din fata manifestantilor PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: