Circ PSD. Deputatul Ghita, pus de Firea sa-l intrebe oficial pe Citu semnificatia unor piese ale Pink Floyd

politica

Deputatul PSD Daniel Ghita i-a adresat premierului Citu o interpelare oficiala in care pune intrebari halucinante. Ghita a fost trimis in Parlament de cuplul Gabriela Firea-Florentin Pandele.

Intr-o interpelare oficiala adresata premierului, la inceptul lunii iunie, Ghita tine sa afle mai multe raspunsuri legate de viata personala a acestuia. Sub forma unor intrebari, el lanseaza de fapt acuzatii grave sau aberante.

Doua dintre aberatiile pe care Ghita le-a trecut in interpelare: „Daca in timpul regimul comunist v-ati dedulcit cu deliciile si privilegiile ‘ciumei rosii’?” si „Care ste pentru dvs. semnificatia pieselor Money si Dark Side of the Moon ale celebrei formatii de rock progresiv Pink Floyd?”.

Ghita a fost ales in Parlament pe listele PSD Ilfov, organizatie condusa de Gabriela Firea si Florentin Pandele.

Recent, Ghita a anunta ca vrea sa stranga semnaturi pentru initierea unui referendum de demitere al lui Clotilde Armand.

Citeste si: PSD-istul Ghita strange semnaturi pentru demiterea lui Clotilde Armand: „Minte, jigneste si are impresia ca Primaria Sectorului 1 este mosia parintilor din Guadalupe. Poporul este Guvernul si Parlamentul!”

Mai mult despre:

Comentarii: