Circ total la Antena 3 intre Cumpanasu si Ingrid Mocanu. Cei doi s-au jignit reciproc: „Bateti campii”

uncategorized

Alexandru Cumpanasu si Ingrid Mocanu au avut un dur schimb de replici, luni, in cadrul unei emisiuni la Antena 3. Ei au recurs si la jigniri pentru a-si impune punctul de vedere.

Ingrid Mocanu i-a reprosat lui Cumpanasu ca face publice probe din cadrul dosarului crimelor din Caracal. Nervos, Cumpanasu i-a replicat lui Mocanu ca „bate campii”. Nici Ingrid Mocanu nu s-a lasat mai prejos.

Iata dialogul dintre cei doi:

Ingrid Mocanu: Cu tot respectul pentru dl Cumpanasu, as vrea sa ii dau un sfat. Cand depune probe, pentru aceasta grupare care va fi gasita, identificata, toate probele trebuie administrate legal. Domnul Cumpanasu, chiar daca are mandat din partea familiei, nu are dreptul sa aduca probe la dosarul penal si nici sa afle informatii din acest dosar. Daca exista persoane care au informatii sau ar putea sa obtina aceste informatii, pentru ca ar cunoaste persoanele care ar fi implicate in reteaua de trafic de carne vie, sa mearga la anchetatori. Vor avea statut de colaboratori si vor fi luati in seama. In Romania, investigatiile private nu sunt primite.

Alexandru Cumpanasu: Vreau sa ii dau o replica doamnei, pentru ca vad ca exista o avalansa de contestatari, orice ai face. Eu vreau sa ii aduc aminte un lucru, anume ca in Codul Penal spune ca de indata ce o persoana are cunostinta de indicii privind comiterea unei infractiuni, trebuie sa o aduca la cunostinta procurorului. Asa ca, doamna, nu mai bateti campii. Eu nu m-am dus acolo ca avocat, am avut cunostinta de aceste indicii despre cazul de la Caracal.

Ingrid Mocanu: Domnule Cumpanasu, numai ca martor puteti. Nu mai spuneti ca batem campii noi toti. Ca martor puteti declara, nu puteti depune probe in numele altei persoane.

Alexandru Cumpanasu: Eu pot sa depun orice indiciu.

Ingrid Mocanu: Ala nu este indiciu, este o proba. Ati spus ca este declaratia unei persoane. Vad ca stiti absolut tot ce se intampla in tara asta, sunteti un geniu absolut al Romaniei, vad. Chiar bateti campii!

Alexandru Cumpanasu: Eu am depus niste indicii, daca procurorii vor sa le ia in seama bine, daca nu, nu. Eu nu mai intru in dezbateri, raman doar daca nu mai intru in dialog. E dreptul fiecaruia sa emita opinii, dar nu stabileste cineva dintr-un studio de televiziune daca eu pot sau nu sa aduc indicii la dosar.

Ingrid Mocanu: Stabileste instanta, domnule Cumpanasu, nu Parchetul, instanta ia decizii.

Mai mult despre: ,

Comentarii: