CIRCOTECA. Victor Ponta il face „imbecil basist” pe Radu Tudor de la Antena 3

news

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica seara, la Antena 3 ca teoria conform careia s-a operat in Turcia pentru a fugi de DNA este o „imbecilitate basista”. Aceasta ipoteza a fost sustinuta duminica de realizatorul Antena 3 Radu Tudor, fiind preluata de majoritatea publicatiilor importante.

„Am auzit acesti imbecili si aceste imbecilitati. Eu m-am prezentat la DNA in ziua in care m-a chemat procurorul DNA. In saptamana urmatoare am prezentat documente. In toata aceasta perioada, avocatul meu — si maine de altfel are toate documentele medicale, are documentele pe care mi le-au cerut de la cabinetul de avocat. Vorbim de un dosar care priveste activitatea mea de avocat de acum 8 ani. Deci eu ce castig? Doua saptamani dupa opt ani de zile? Este o imbecilitate pe care probabil trebuie sa fi basist ca sa o sustii in continuare”, a afirmat Ponta intr-o interventie telefonica la Antena 3.

Tot duminica si tot la Antena 3, Radu Tudor a declarat ca Victor Ponta a apelat la operatie pentru a se autosuspenda din functie, fiind un  „tertip ca sa scape de presiunea DNA”.

„Cred ca este un tertip la care apeleaza Victor Ponta, ca sa scape de presiunea pusa de procurorii DNA. (…) Mai devreme sau mai tarziu, Victor Ponta nu va putea sa scape de presiunea demisiei, in ciuda acestor operatii pe care le face pe la Istanbul si a autosuspendarii pe fax”, a comentat Radu Tudor, duminica, intr-o interventie telefonica, la Antena 3.

Premierul Ponta a anuntat ca medicii turci care l-au operat au decis ca poate fi externat, dar isi va relua activitatea normala intr-o perioada de pana la 28 de zile, astfel ca ii va cere presedintelui Iohannis sa ii incredinteze vicepremierului Oprea atributiile de prim-ministru in acest interval.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , , ,

Comentarii: