politica

Circul continua, Laufer revine cu noi acuzatii. Maria Grapini intervine si ii adreseaza mesaje lacrimogene

Ilan Laufer revine cu un nou mesaj, miercuri seara, dupa ce Dragnea si Dancila s-au delimitat de declaratiile sale. Laufer continua sa se victimizeze, sustinand ca a primit numeroare mesaje antisemite.

„Sunt profund mahnit de valul de reactii la adresa mea. Sunt roman si simt romaneste. In tot ce am facut am avut un singur crez: Romania este Tara mea si lupt pentru valorile ei si pentru unitate nationala. Religia nu trebuie sa fie un motiv care sa justifice reactiile antisemite la adresa mea”, a scris Laufer pe Facebook.

Printre comentariile la postare se gaseste si un mesaj din partea europarlamentarului Maria Grapini.

„Draga Ilan, daca iti mai amintesti ce iti spuneam cand ai lucrat voluntar ca si consilierul meu si mai apoi ca ministru, te rog sa le iei in calcul. Te rog, nu da curs conflictului declansat! Esti tanar si ai o viata in fata! Ai o familie frumoasa si poti fi un intreprinzator excelent. Sunt momente cand cel mai intelept cedeaza! Nu au romanii nimic cu tine, stii ca ai multi, multi prieteni! Iti doresc sanatate si putere de munca!”, ii transmite Grapini.

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, la Parlament, ca nu a stiut de conferinta de presa pe care a sustinut-o Ilan Laufer la sediul partidului si a adaugat ca pozitiile exprimate de acesta nu reprezinta punctul de vedere al formatiunii.

„Sunt declaratii de care am spus ca ma delimitez. Cred ca mult prea avantate, nu stiu daca am gasit formularea fericita, dar nu sunt declaratii care angajeaza PSD”, a spus liderul PSD, Liviu Dragnea, despre declaratiile lui Ilan Laufer.

Intrebat cum a sustinut Laufer, in aceste conditii, o conferinta de presa la sediul central al PSD, Dragnea a zis ca nu a stiut de acest lucru.

„Nu, noi am avut o discutie in BPN in care s-a discutat despre posibilitatea ca dl Ilan sa faca un comunicat de presa, ceea ce nu trebuia sa primeasca aprobare de la cineva anume. Nu am stiut (…) Am avut o discutie cu Secretarul General ca eu nu admit ca in sala de conferinte de presa fara ca inainte sa fie o decizie in sensul asta”, a mentionat liderul PSD.

Dragnea a adaugat ca Ilan Laufer „nu este un infractor”, ci un om bine pregatit care a avut niste declaratii „care nu reprezinta punctul de vedere al PSD”.

Liderul PSD a mentionat si ca in seara zilei de marti, la sediul central PSD a avut loc un „incident de securitate”. Dragnea a facut aceste afirmatii in contextul in care la sedinta BPN de marti, de la ora 17.00, jurnalistii nu au fost primiti in sediu si au stat la poarta, timp de peste trei ore, temperatura de afara fiind de aproximativ 1-2 grade Celsius.

„Eu am si spus unor colegi de-ai dvs si colege ca nu aveam de gand sa facem declaratii aseara pentru ca nu erau decizii finale, astazi s-au luat deciziile finale. Imi pare rau ca ati stat in frig, dar a fost un incident de securitate ca sa spun asa, nu se va mai intampla”, a spus Dragnea.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Revolta a politistilor, cum sunt amenintati de interlopi din Prahova: „Dai de belea cu mine daca ma mai deranjezi pana la 10 seara” – Video

Imagini revoltatoare ale modului in care doi politisti sunt amenintati de un grup de interlopi…

3 ore ago

Inteligenta Artificiala, antrenata cu episoade din „Prietenii tai” si „Teoria Big Bang” pentru a invata sa detecteze sarcasmul

Nu conteaza ca poate trece examenul de barou, poate trece testele medicale si poate citi…

8 ore ago

Gigantul Chevron se retrage din Marea Nordului dupa 55 de ani de operatiuni petroliere in zona. Care este cauza

Compania americana Chevron a declarat ca urmeaza sa isi vanda activele de petrol si gaze…

8 ore ago

SUA anunta noi sanctiuni in legatura transferurile de arme dinspre Coreea de Nord spre Rusia

Statele Unite au anuntat joi sanctiuni impotriva a doua persoane si trei companii din Rusia…

8 ore ago

Africa de Sud cere Curtii Internationale de Justitie sa ordone Israelului oprirea ofensivei in Rafah

Africa de Sud a cerut, joi, instantei superioare a ONU sa ordone oprirea ofensivei Israelului…

8 ore ago