Circul din PSD crapa ecranele televiziunilor de stiri. Codrin Stefanescu sare sa o atace pe Firea

politica

Gabriela Firea a cerut, marti, demisia presedintelui PSD, Liviu Dragnea, afirmand ca o retragere a liderului social-democratilor ar fi benefica pentru partid si pentru tara, in cazul in care liderul PSD nu reuseste sa isi schimbe modul de lucru, acela de a se consulta „doar cu doua-trei persoane”.

Intr-o interventie la Antena 3, Codrin Stefanescu a negat ferm ca ar putea sa urmeze o demisie a lui Liviu Dragnea si a spus ca totul a pornit de la o cearta intre doua membre de partid, adica Gabriela Firea si Carmen Dan, care ar fi trebuit sa-si rezolve disensiunile la o cafea sau la un ceai. Stefanescu a afirmat ca totul este „cusut cu ata alba”, iar Firea nu va vaea sustinatori in PSD.

„Ma mir ca Gabriela Firea a ajuns la concluzia asta. Va trebui sa si justifice cererea. Suntem foarte curiosi cum a ajuns la concluzia asta Gabriela Firea, in momentul acesta cand PSD se bate cu ramasitele statului paralel si vedeti ca nu e usor. Cand Iohannis la varful statului care anuleaza CSAT-ul, mi se pare cusut cu ata alba sa vii sa ceri lucrul acesta (demisia lui Dragnea, n.r.).

Am incercat sa gasesc o solutie – am rugat-o pe Rovana Plumb, in dubla ei calitate de presedinte la femeile social-democrate si prietena foarte buna si cu Gabriela Firea si cu Carmen Dan sa le invite ea la o cafea sau un ceai si sa discute cu ele ca sa nu mai avem un astfel de conflict in urmatorul Cex, peste doua-trei saptamani. S-a ajuns aici, o sa vedem ce e de facut, dar cand batem cu ‘astia’ si avem inca legi de scos, coduri penale de modificat, contestatii de tot felul, #rezist in strada, tot felul de acoperiti din toate partile care incearca sa saboteze, toata lumea vede cu cine ne batem si interesul nostru e sa aducem normalitatea in Romania, sa vii sa ceri lucrul asta va dati seama ca o sa aiba foarte putini sustinatori”, a declarat Codrin Stefanescu.

„Nu are nimeni dreptul sa-si bata joc de voturile PSD. Nimeni nu s-a ales singur, ci a avut in spate sigla PSD. Gabi Firea a fost alegerea noastra pentru candidatua la Primaria Capitalei. Ne-am batut cu totii pentru Gabriela Firea. Cand am decis sa punem o femeie candidat la Primaria Capitalei au ras toti de noi”, a mai precizat secretarul general adjunct al PSD.

Intrebat daca in PSD s-ar putea contura un nucleru anti-Dragnea, Stefanescu a raspuns: „Daca unii vin cu asa ceva, cand noi cerem ordonanta pentru protocoalele secrete, cand vorbim de amnistie, despre suspendarea lui Iohannis, sub nicio forma din partea noastra, a civililor, nu vor avea sustinere.”

Mai mult despre: , ,

Comentarii: