Circul Firea. Ii cere 100.000 de euro lui Nicusor Dan drept daune morale si ii face plangere penala pentru „diseminarea de informatii false si calomnioase”

politica

Gabriela Firea a anuntat, miercuri, ca depune plangere penala impotruva lui Nicusor Dan pentru „diseminarea de informatii false si calomnioase” si ca ii cere si 100.000 de euro drept daune morale.

„Unii oameni politici nu mai au scrupule! Inca un fals demontat! Consilierul despre care Candidatul Dreptei spune ca ar fi avut beneficii din cumpararea Parcului Verdi este membru in Guvernul PNL! Si nu mai lucra in Primarie la momentul achizitiei parcului, acum 2 ani! Am depus plangere penala impotriva lui Nicusor Dan pentru diseminarea de informatii false si calomnioase!”, a anuntat Firea.

Ea a mentionat apoi ca ii va cere lui Nicusor Dan si 100.000 de euro drept daune morale.

„Am depus plangere penala impotriva domnului Nicusor Dan pentru afirmatiile false si calomnioase pe care le-a facut in legatura cu Parcul Verdi: afirmatii pentru care va trebui sa raspunda in fata justitiei!

Asa-zisele dezvaluiri bomba sunt doar minciuni si va dau doar un singur exemplu: consilierul despre care afirma ca ar fi avut beneficii personale in urma achizitiei Parcului Verdi este in prezent subsecretar de Stat la MDRAP, deci in Guvernul PNL!

In plus, la momentul achizitiei de catre Primaria Municipiului Bucuresti a terenurilor care compun Parcul Verdi, acesta NU mai lucra Primaria Capitalei!

Prin plangerea formulata se solicita constatarea incalcarii dreptului la imagine a Primarului General, daune morale in cuantum de 100.000 Euro, suma ce va fi destinata unor proiecte sociale si obligarea de a publica scuze publice prin intermediul mijloacelor mass media – presa scrisa si televiziune”, a mai spus Firea.

Nicuosr Dan a declarat recent ca afacerea parcul Verdi este „cel mai mare tun al administratiei Firea”.

„Este cel mai mare tun al administratiei Firea, 50 de milioane de euro, de 10 ori peste pretul piesei. Ancheta Rise Project dezvaluie o grupare de interese si complicitati cu Primaria, infractiunea se putea vedea si din documentele publice”, a spus Nicuosr Dan.

Candidatul PNL – USR PLUS a acuzat-o pe Gabriela Firea de minciuna: „Minte ca de obicei si vine si spune ca nu a avut nimic de-a face cu aceasta procedura de achizitie, ca nu a facut parte din comisie, insa, membrii comisie sunt oamenii ei de incredere, ii gasiti in dispozitia prin care aceasta comisie a fost numita”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: