„Va mai amintiti circul penibil cu Olguta si Dragnea?”. Drumul expres Craiova-Pitesti nu are autorizatii de construire

politica

Deputatul USR Catalin Drula, fost consilier al premierului Ciols pe infrastructura de transport, anunta ca celebrul drum expres Craiova-Pitesti, inaugurat de Lia Olguta Vasilescu si Liviu Dragnea, nu are autorizatii de construire.

„Va mai amintiti de circul penibil din campanie de la ‘inaugurarea’ santierului drumului expres Craiova – Slatina? Dragnea, Olguta, Cuc, Neaga si alti cativa figuranti de la CNAIR cum puneau ei cu mandrie patriotica prima bordura?

A doua zi campul era gol si utilajele lipsa. Minciuna a fost demontata complet zilele trecute cand Ministerul Transporturilor a publicat autorizatiile de construire emise pentru aceasta lucrare.

Astfel – exista autorizatie doar pentru 400 de metri din primul sector de 17,7 kilometri. Pe al doilea sector, se poate lucra pe 360 de metri din 18,5 km. Pe al treilea – 130 de metri din 21 kilometri. Valoric lucrarile care pot fi executate sunt in jur de 1% din total contract.

Adica cam cat sa chemi presa si sa faci un pic de circ de 2 bani asa cum a facut ministrul Cuc toata campania.

Cuc e tot ministru, Neaga e tot director la CNAIR. Oamenii astia trebuie sa plece. Si-au terfelit demnitatea si functia publica incredintata, ca sa i se faca pres infractorului Dragnea”, a scris Catalin Drula pe Facebook.

Iata cum arata drumul expres la aproape o luna de la inaugurare. Au mai fost puse cateva borduri fata de cele doua initiale.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: