Ucraina ataca iar Rusia. Circulatia trenurilor este suspendata in regiunea rusa Belgorod dupa atacuri cu racheta

externe

Traficul feroviar a fost suspendat, vineri dimineata, in apropiere de Novi Oskol, un oras din regiunea Belgorod din Rusia, care se invecineaza cu Ucraina, dupa ce resturile unei rachete au cazut in apropierea caii ferate, potrivit guvernatorului regional, Vyacheslav Gladkov, citat de Reuters.

Gladkov a anuntat pe Telegram ca apararea antiaeriana rusa a doborat rachete in apropiere de Novi Oskol, un oras cu 18.000 de locuitori care se afla la aproximativ 90 de kilometri nord de granita cu Ucraina.

„Liniile de contact sunt deteriorate. Trenurile sunt suspendate temporar”, a spus Gladkov, adaugand ca nu au fost victime.

Citeste si: Explozii in Rusia, ucrainenii au aruncat in aer un depozit de munitii din Belgorod si o „fabrica de zahar”. Lovituri chirurgicale, nu s-au inregistrat victime – Video

Reuters nu a putut verifica in mod independent informatiile si nu a existat nicio reactie imediata din partea Kievului.

Joi, guvernatorul orasului a sustinut ca o cladire rezidentiala a fost lovita de obuze ucrainene.

Consilierul prezidential ucrainean Mikhailo Podoliak a negat ca armata Kievului este responsabila si a spus ca Rusia a incercat sa bombardeze cel de-al doilea oras ca marime al Ucrainei, Harkov, aflat la granita, „dar ceva a mers prost”.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: