politica

Cirstoiu anunta ca are de gand sa revina in politica: „Am fost invins acum, nu zice nimeni ca nu pot continua”

Catalin Cirstoiu a anuntat, intr-un interviu pentru Gandul, ca are de gand sa revina in politica, insa nu prea devreme.

Intrebat daca are de gand sa intre in politica in viitor, Cirstoiu a confirmat: „Cred ca as putea sa fac chestia asta. Dar nu este decizia acestui moment. Intrarea mea acum in povestea asta a fost o intrare intempestiva si putin nepregatita. (…) Din povestea asta am invatat din greseli. Bun, am fost invins acum, nu zice nimeni ca nu pot continua in politica”.

El a precizat ca „niciodata” nu va mai candida la Primaria Capitalei.

Cirstoiu a mentionat ca a simtit cu o saptamana inainmte de celebra sedinta de o noapte a coalitiei ca nu mai este dorit de liderii PSD si PNL. El a mai spus ca inca de la prima aparitie publica alaturi de liderii PSD si PNL a sesizat numeroase „priviri neprietenoase” in sala.

Cirstoiu a detaliat cum a ajuns sa fie candidat al PSD-PNL la Primaria Capitalei.

„Primul telefon pe care l-am primit a fost cand eram in vacanta studenteasca de iarna, nu eram in tara, eram in Mauritius. Acum stie toata lumea ca a aparut si in presa si am primit un telefon in care mi s-a propus sa ma gandesc la acest aspect si am spus ca o sa cantaresc foarte serios. Sa vedem care ar fi posibilitatile mele de a face ceva administrativ pentru oras. Ca medic, pana la varsta de 50 de ani, am facut chirurgical cam tot ce se poate face in meseria mea. Si am stat si m-am gandit ca poate ca a venit vremea sa pot sa fac mai mult, nu numai pacientilor mei, sa fac mai mult pentru oras”, a mentionat Cirstoiu.

„Cu buna credinta am intrat in povestea asta, PSD-PNL, candidat comun, din dorinta de a face ceva. Proiectul pentru Bucuresti – a rezultat un proiect de 100 de pagini, un proiect foarte bun, facut de echipa mea de patru-cinci oameni, cu experti tehnici. Cele doua partide mi-au dat planurile pentru Bucuresti ale PSD-ului si ale PNL-ului. in planul PSD-ului erau niste informatii utile. Planul PNL-ului era cartea domnului Sebastian Buduja care e o carte foarte buna. Noi am scos din ele idei care erau bune.

Initial mi s-a cerut sa avem un plan politic pentru Bucuresti. Eu am spus tot timpul va fi un plan administrativ pentru Bucuresti pentru ca eu voiam sa fac o administratie sustinuta de politica, nu politica. administrativa. Eu chiar am crezut timp de 30 de zile ca pot fi un bun administrator”, a mai spus Catalin Cirstoiu.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Surse: Ciolacu merge la Erdogan cu o propunere halucinanta, romanii sa intre doar cu buletinul in Turcia. Ar insemna ca si turcii sa intre doar cu buletinul intr-o tara UE

Premierul Marcel Ciolacu intentioneaza sa ii propuna presedintelui Turciei, Recep Erdogan, ca romanii sa poata…

5 ore ago

Donald Tusk: Noua persoane arestate sub suspiciunea de sabotaj in numele serviciilor de informatii ruse

Premierul polonez Donald Tusk a declarat ca noua persoane au fost arestate sub suspiciunea de…

5 ore ago

706 de persoane cu numele Kyle s-au reunit in Texas. Nu a fost suficient pentru un record mondial

O incercare a orasului Kyle, Texas, de a dobori recordul mondial pentru cea mai mare…

5 ore ago

SUA spun ca Iranul a cerut ajutor dupa accidentul de elicopter in care a murit presedintele tarii, Ebrahim Raisi. Alegeri pe 28 iunie

Autoritatile iraniene au convenit sa organizeze alegerile prezidentiale pe 28 iunie, dupa moartea presedintelui Ebrahim…

5 ore ago

Campionatul european de surf pentru blanosi si tovarasii lor umani

Zeci de surferi cu blana si tovarasii lor umani au venit pe o plaja din…

5 ore ago

Monetaria Regala a Marii Britanii lanseaza o moneda care aniverseaza 80 de ani de la debarcarea din Normandia

Monetaria Regala a Marii Britanii a lansat o moneda care marcheaza cea de-a 80-a aniversare…

5 ore ago