Cirstoiu da vina pe Nicusor Dan pentru efectele furtunii din Capitala: „ucurestiul a ajuns orasul in care orice pala de vant da peste cap totul si aduce haosul”

politica

Catalin Cirstoiu

Candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei, Catalin Carstoiu, a sustinut ca „lentoarea si lipsa de eficienta” a edilului general Nicusor Dan, care nu a autorizat toaletarea arborilor si indepartarea copacilor uscasi, pun in pericol cetatenii. El a mai acuzat ca Dan prezinta un dezinteres total si fata de reabilitarea cladirilor degradate.

„Bucurestiul a ajuns orasul in care orice pala de vant da peste cap totul si aduce haosul. Si asta din cauza lentorii si lipsei de eficienta a primarului general, care nu a autorizat toaletarea arborilor sau indepartarea copacilor uscati. Dar si a dezinteresului total fata de reabilitarea cladirilor degradate. Fereasca Dumnezeu sa fie cineva ranit din cauza indolentei si delasarii manifestate de Nicusor Dan!”, a scris Catalin Cirstoiu, marti pe Facebook.

El a mai spus ca acesta este motivul pentru care este nevoie „de implicare, de lucru in echipa si de masuri punctuale pentru ca astfel de fenomene absolut normale sa nu puna in pericol siguranta bucurestenilor”.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: