Cirstoiu, despre averea sa: „Eu si sotia mea am muncit an de an, de dimineata pana seara. USR vrea sa-mi schimbe gandurile”

politica

Candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, a afirmat, marti, in legatura cu averea sa, ca el si sotia sa au muncit „an de an, de dimineata pana seara”, mentionand ca toate criticile aparute in aceasta privinta reprezinta „niste idei rauvoitoare ale grupurilor de interese alimentate de USR in anumite zone ale presei, pentru a denigra un om si pentru a-i schimba gandurile”.

Intrebat la B1 Tv in legatura cu averea sa despre care oponentii spun ca este trecuta pe firme si ca provenienta sa este discutabila, Catalin Cirstoiu a spus ca averea a facut-o prin munca.

„Este absolut de ajuns. Este o jignire instrumentata de strategii de campanie ai unora, iar eu si sotia mea am muncit an de an, de dimineata pana seara, cum cei care spun chestia asta n-au facut-o. (…) Orice om care are niste societati comerciale si are o activitate in privat face acest lucru, nu e un secret”, a adaugat Cirstoiu, citat de Agerpres.

El a mai mentionat ca aceste critici legate de averea sa sunt alimentate de USR pentru a-i „schimba gandurile”, precizand ca va „continua lupta”.

„Astea sunt niste idei rauvoitoare ale grupurilor de interese alimentate de USR in anumite zone ale presei, pentru a denigra un om si pentru a-i schimba gandurile. Nu, n-o sa-mi schimbe gandurile. Eu imi voi continua lupta, indiferent ce spune USR”, a mai afirmat Catalin Cirstoiu.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: