Cirstoiu l-a dat de gol pe Ciolacu, Ciolos intervine: „Il somez pe Marcel Ciolacu sa nu mai tina sedinte electorale in sediul Guvernului”

politica

Dacian Ciolos, resturi, Schengen, Marcel Ciolacu

Dacian Ciolos, candidat al Partidului REPER la alegerile europarlamentare, a comentat joi sedintele electorale pe care Marcel Ciolacu le tine in sediul Guvernului Romaniei, somandu-l pe premier sa nu mai tina aceste intalniri electorale din sediul Executivului.  ”Domnule Ciolacu, tineti-va sedintele electorale in sediile partidelor comasate, sedii platite tot de romani, cu bani publici”, spune Ciolos.

„Il somez pe Marcel Ciolacu sa nu mai tina sedinte electorale din sediul Guvernului, unde trebuie sa ia decizii pentru cetatenii romani si pentru Romania, nu decizii despre cum prospera si se lateste electoral clica de partid”, a scris Dacian Ciolos pe Facebook.

Candidatul REPER la alegerile europarlamentare precizeaza ca ”doctorul Cirstoiu, candidatul incompatibil al PSD-PNL la Primaria Capitalei, spune senin cum a plecat de la Guvern cu decizia de a ramine in cursa electorala, in ciuda scandalurilor care ii macina credibilitatea”.

”Asadar, Marcel Ciolacu, Prim-ministru al Guvernului Romaniei, face sedintele de campanie la Palatul Victoria. Domnule Ciolacu, tineti-va sedintele electorale in sediile partidelor comasate, sedii platite tot de romani, cu bani publici”, a subliniat Dacian Ciolos.

Cirstoiu a declarat, miercuri, la B1 TV ca a avut o intalnire la sediul Guvernului cu Ciolacu si Ciuca in legatura cu candidatura sa.

„Eu am intrat in aceasta cursa in urma discutiilor cu Marcel Ciolacu, sunt sustinut de cele doua mari partide. Eu sunt candidatul aliantei PSD-PNL.

Aceasta a fost discutia finala a intalnirii pe care am avut-o acum doua zile. Cumva e ciudat, ca acolo e o intalnire intre oameni seriosi si, cumva, e ciudat sa discutam pe surse. Eu nu prea discut pe surse, eu discut pe realitate. Realitatea zilei este ca sunt candidatul coalitiei PSD-PNL, simt sustinerea liderilor aliantei si, mai mult de atat, eu cred ca trebuie sa o spun raspicat, nu imi pun problema sa ma retrag, pentru ca pana la urma…

Nu a fost discutia sa ma retrag. Eu am plecat de la Guvern cu decizia ca raman in continuare candidatul coalitiei”, a declarat Cirstoiu la B1 TV.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: