Cirstoiu sustine ca „te mananca serpii” in Bucuresti din cauza lui Nicusor Dan: „Eu n-am tratat probleme de matematica, nu am facut asta”

politica

Candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, a sustinut miercuri seara ca in Bucuresti „te mananca serpii” din cauza lui Nicusor Dan. In acelasi timp, el a sustinut ca „nu inteleg de ce este aceasta indarjire a atacurilor la adresa mea”.

„Am fost in Parcul Tineretului, zona care apartine Primariei Sectorului 4 este o frumusete, Daniel Baluta si-a facut treaba, zona care apartine Primariei general a Capitalei te mancau serpii, iarba de un metru, pomi neingrijiti, netoaletati”, a sustinut Cirstoiu la B1 TV.

„Toata viata mea eu am discutat cu oameni, eu nu am trata masini. N-am tratat probleme de matematica, nu am facut asta”, a mai atacat Cirstoiu.

Cirstoiu a sustinut si ca sunt „sobolani” in Sectorul 1, preluand astfel retorica de la Romania TV si Antena 3.

Cu toate acestea, tot el s-a plans ca este victoma unui „jihad”, ca este foarte atacat.

„Daca sunt candidatul situat pe locul trei, cum spune toata lumea, care nu are nicio sansa, chiar nu inteleg de ce este aceasta indarjire a atacurilor la adresa mea (….) Sunt convins ca miza sunt interesele unora din spatele Primariei Capitalei. Stiti cum este povestea asta? Ca si cum niste lupi in haine de oaie incearca sa ma transforme, sa transforme oaia in lup”, a mai spus Cirstoiu.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: