Cisnadie: Un camion a ramas suspendat dupa ce s-a rupt strada sub el

news

Un camion a ramas cu rotile suspendate, pe o strada din orasul Cisnadie, judetul Sibiu, intr-o zona care este in curs de reabilitare, dupa ce asfaltul s-a rupt sub el, informeaza OradeSibiu.

Primarul Gheorghe Huja a explicat ca este portiunea de drum este construita peste un rau iar o traversa a cedat, dar marti problema va fi remediata.

„In zona respectiva este parcarea pietei. Parcarea s-a construit peste rau, cu traverse de beton, iar in momentul in care camionul, care avea 30 de tone, a trecut in zona, una dintre traverse a cedat si s-a rupt. Cine putea sti ca se va intampla asa ceva? Maine (n.r.: marti) vine o firma sa repare, am vorbit deja si se va remedia situatia. Este o chestiune de cateva zile. Oricum, nu se putea trece pe acolo, fiindca strada este in lucru, iar parcarea nu era functionala. Lucrarile erau gata in proportie de 90%, eu practic as fi putut da voie sa se treaca pe acolo, puteam rezolva cu niste panouri de ocolire, dar daca am gasit societate care sa repare, maine o sa vina sa remedieze”, a explicat primarul orasului Cisnadie, Gheorghe Huja.

Pe retelele de socializare au aparut mai multe imagini cu strada rupta. Primarul Huja s-a aratat indignat de comentariile rautacioase lasate de cisnadieni. „A publicat cineva imaginile pe Internet. Numai cu rautate stiu unii oameni, lucrurile bune nu le vad. Strada se repara, se face o treaba acolo”, a spus acesta.

Si anul trecut in zona s-a rupt strada.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: