Citu a anulat ordinul emis de doctorita Andreea Moldovan. Citu este acum si ministru al Sanatatii

politica

Premierul Florin Citu, ministru interimar al Sanatatii, a revocat, miercuri seara, ordinul privind modificarea indicatorilor pentru stabilirea carantinei. Ordinul, semnat de secretarul de stat Andreea Moldovan, a fost publicat doar cu o seara inainte in Monitorul Oficial si a dus la demiterea ministrului Vlad Voiculescu si a Andreei Moldovan.

Surse politice citate de news.ro au declarat ca premierul Florin Citu a decis sa revoce ordinul prin care erau modificati indicatorii pentru institutirea carantinei.

Ordinul, despre care premierul nu fusese informat, a fost semnat de secretarul de stat Andreea Moldovan si a aparut marti seara in Monitorul Oficial.

Modificarea indicatorilor fara a exista un acord asupra acestui lucru a dus, miercuri dimineata, la demitrea ministrului Sanatatii Vlad Voiculescu, dar si la demiterea secretarului de stat Andreea Moldovan.

Demiterea lui Vlad voiculescu a generat o criza in coalitie, fiind asteptate discutii intre liderii partidelor componente.

Miercuri seara, presedintele Klaus IOhannis a semnat decretul pentru numirea lui Florin Citu ca ministru interimar al Sanatatii.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: ,

Comentarii: