Citu, achizitie grea in lupta cu Orban. Seful PNL Prahova a trecut in tabara sa in schimbul functiei de prim-vicepresedinte al PNL

politica

Presedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a anuntat, joi seara, ca il sustine pe premierul Florin Citu la alegerile pentru functia de presedinte al partidului.

„Am promis ca, dupa incheierea alegerilor in cele mai multe organizatii judetene ale PNL, voi decide care este optiunea mea cu privire la viitoarea conducere a partidului. Incepand de astazi, fac parte din echipa lui Florin Citu. (…) Cred in nevoia reformarii si modernizarii PNL si sunt sigur ca parteneriatul Presedinte – Guvern – majoritate parlamentara formata in jurul PNL va aduce o viata mai buna pentru toti romanii”, a scris Dumitrescu pe pagina sa de Facebook.

El a anuntat, totodata, ca va candida din partea echipei lui Florin Citu pentru o functie de prim-vicepresedinte al partidului la Congresul PNL din 25 septembrie.

Rares Bogdan a tinut sa isi anunte satisfactia fata de decizia lui Dumitrescu la Antena 3.

„Iulian Dumitrescu este unul dintre cei mai influenti lideri liberali, este unul dintre cei patru prim-vicepresedinti. Are o influenta foarte mare cu precadere in zona sudica si dobrogeana a organizatiilor PNL. De asemenea, conduce unul dintre cele mai puternice consilii judetene si este in momentul asta al doisprezecelea presedinte de consiliu judetean care se alatura echipei Citu.

Uitandu-ne strict pe cifre, filiala Prahova, datorita scorului foarte bun obtinut la alegerile europarlamentare, locale prezidentiale si parlamentare, are nu mai putin de 7 parlamentari, doi senatori si patru deputati, are un numar urias de delegati la congres, practic 175 de delegati. Este printre primele trei filiale ca numar de delegati de la congresul din luna septembrie.

Acest anunt al lui Iulian Dumitrescu, cel care a stat in tabara indecisilor din luna iulie, cantareste extrem de mult. El vine in acest demers alaturi de George Stanga, liderul de la Galati, un lider tanar si extrem de respectat, si alaturi de doua organizatii care vor anunta in curand. Deci este o lovitura foarte mare in jocul de putere din PNL”, a declarat Rares Bogdan.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: