Citu, dupa intalnirea cu Dacian Ciolos: „Sa isi gaseasca majoritate, alaturi de PSD si AUR. Noi suntem responsabili si vrem sa rezolvam aceasta criza”

politica

Premierul interimar Florin Citu a declarat, miercuri seara, dupa intalnirea cu premierul desemnat Dacian Ciolos ca nu s-a ajuns la nicio concluzie. „Noi suntem responsabili si vrem sa rezolvam aceasta criza”, a sustinut Citu.

„Am acceptat aceasta intalnire din respect pentru romani, nu s-a ajuns la nicio concluzie. Am spus ca cei care au declansat criza sa vina cu o solutie, USR, PSD si AUR. O sa mai discutam, o sa mai vedem.

Coalitia USR-PSD-AUR are o majoritate testata in Parlament, a fost un vot politic. Responsabilitatea gasirii unei majoritati este a lui Dacian Ciolos. Noi suntem un partid responsabil, dar nu nu noi am creat aceasta criza, premierul desemnat sa gaseasca majoritate, vom vedea ce se va intampla in zilele urmatoare

Noi suntem responsabili si vrem sa rezolvam aceasta criza. PNL va face o desemnare cand va avea o majoritate”, a subliniat Citu.

La sediul central al PNL au fost prezenti presedintele PNL, premierul interimar Florin Citu, presedintele UDMR, vicepremierul interimar Kelemen Hunor, liderul grupului parlamentar al minoritatilor nationale, Varujan Pambuccian, si premierul desemnat, liderul USR Dacian Ciolos.

„Ne aflam intr-un moment exceptional si este nevoie de solutii exceptionale. Va trebui sa fim constienti de asta. Nu am venit la aceasta intalnire ca sa aflu ce pot sa imi ofere mie partenerii nostri de coalitie, ci ce sunt ei dispusi sa ofere de fapt Romaniei, pentru ca va trebui sa oferim o solutie pentru Romania. (…) Le ofer un parteneriat asa cum ne dorim sper toti, ca sa putem forma o majoritate in Parlament”, a afirmat premierul desemnat inainte de intalnire.

Mai mult despre: ,

Comentarii: