politica

Citu iar l-a facut pe Ciolacu sa planga: „A spus totul domnul Dincu cand a spus ca PSD ramane cu Ordonanta 13 si incompetentii care sunt astazi in Parlament”

Premierul Florin Citu a avut o replica taioasa, marti, dupa ce o iesire suburbana a lui Marcel Ciolacu. El precizat ca senatorul PSD Vasile Dincu a spus totul despre actualii parlamentari ai PSD atunci cand a afirmat ca PSD ramane cu ordonanta de urgenta 13 si cu incompetentii care astazi sunt in Parlament. „Sunteti toti aici, langa domnul Dincu”, a adaugat prim-ministrul.

„Domnule prim-ministru ati venit ca si ieri cu aceeasi placa, atunci cand nu au argumente vii si jignesti si incerci prin tipete sa acoperi de fapt acest buget al austeritatii. Tatal meu, domnule Citu daca puteti fii atent, Dumnezeu sa il ierte, un oltean serios, cand intalnea personaje ca dumneavoastra, avea o vorba – Domnule, dupa ce ca esti prost mai pui si frana”, a afirmat Marcel Ciolacu, la dezbatere de marti in plenul reunit a legii bugetului asigurarilor sociale de stat.

Presedintele Camerei Deputatilor Ludovic Orban i-a atras atentia lui Marcel Ciolacu si a spus: „Va rog sa ramaneti in cadru de civilizatie si respect”.

In schimb, Ciolacu i-a raspuns: „Pai da, e civilizatie cand faci hot pe cineva?”

„Nu ati vrea dumneavoastra, domnule Citu, sa vorbiti cu presedintele organizatiei PNL de la Iasi sa ne faca rost si noua de niste tabla si de niste cherestea? Fost ministru in Guvernul domnului Orban. Nu ati vrea dumneavoastra, domnule Citu, sa vorbiti cu domnul Orban sa vorbeasca cu presedintele orgfanizatiei PNL de la Piatra Neamt care a inventat o noua infractiune la nivel mare – cea de a vinde posturi cu sute de mii de euro in Guvernul Citu? Nu mai bine procedati ca domnul Barna – cand se termina oamenii noi, dupa ce ai facut 5 – 6 numiri in Guvern, sa apelezi, sa imprumuti de la PSD”, a completat Marcel Ciolacu.

Ludovic Orban a facut o remarca la finalul discursului liderului PSD si a precizat: „Intr-adevar a avut foarte directa legatura cu bugetul asigurarilor de stat, dar probabil preocuparea pentru pensii este la fel de mare”.

La incheierea dezbaterilor generale pe legea bugetului asigurarilor sociale de stat pe 2021, premierul Florin Citu a afirmat de la tribuna plenului reunit: „Domnule presedinte, nu mai este nimic de spus. A spus totul domnul Dincu cand a spus ca PSD ramane cu Ordonanta 13 si incompetentii care sunt astazi in Parlament. Sunteti toti aici, langa domnul Dincu”.

Camera Deputatilor si Senatul au adoptat marti proiectul legii bugetului de stat pe 2021, in forma initiata de Guvern, nefiind adoptate amendamente. Premierul Florin Citu a precizat ca bugetul pe acest an demonteaza minciunile celor de la PSD.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Scripcaru sau Coliban? Sondaj PSD-ist la Brasov, cine ar castiga alegerile pentru Primarie. PSD il sustine pe fostul primar penal George Scripcaru

Presedintele PSD Brasov, Marius Dunca, a anuntat joi ca organizatia sa a realizat un sondaj…

2 ore ago

SUA testeaza o drona supersonica pentru a concura cu China. Beijingul sustine ca a ajuns la Mach 16 – Video

Compania americana Venus Aerospace a anuntat ca a testat cu succes un motor cu detonare…

2 ore ago

Barbati deghizati in femei au talharit bucuresteni atrasi de anunturi pe site-uri de escorte

Caz mai putin obisnuit de talharie in Capitala. Mai mjulti barbati deghizati in femei au…

4 ore ago

Batalia pe cipuri. Presedintele Xi i-a transmis premierului olandez: „Nicio forta nu poate opri avansul tehnologic al Chinei”

Progresul tehnologic al Chinei nu poate fi oprit, i-a spus presedintele chinez Xi Jinping premierului…

3 ore ago