Citu il calmeaza pe Ciolacu, nu are nevoie de „specialistii PSD”: ”PNRR nu are de ce sa treaca prin Parlament, este un proiect al Guvernului”

politica

Premierul Florin Citu afirmat, vineri seara, ca PNRR este un proiect al Guvernului, care nu are nevoie de votul Parlamentului, chiar daca, fiind un proiect pentru intreaga tara, ar putea fi prezentat in Parlament.

”PNRR nu are de ce sa treaca prin Parlament, este un proiect al Guvernului. Un lucru pe care putem sa il facem este sa prezentam romanilor, in Parlamentul Romaniei, forul legislativ al Romaniei, PNRR. Este un lucru pe care putem sa il facem, dar nu are de ce sa treaca prin Parlament, nu este nevoie de niciun vot, nu este nevoie de dezbatere”, a declarat Florin Citu, vineri seara, dupa sedinta de Guvern.

Acesta a apreciat ca ”este important ca romanii sa vada acest PNRR transparent, deschis”.

”Daca este nevoie, mergem cu el in Parlamentul Romaniei”, a mai afirmat premierul.

Marcel Ciolacu a anuntat vineri ca a fost sunat de catre premierul Florin Citu, iar discutia a avut in vedere stabilirea unei intalniri saptamana viitoare pentru a vorbi despre principiile si mecanismele cele mai bune pentru abordarea Planului National de Redresare si Rezilienta.

Liderul PSD a adaugat ca este salutara decizia premierul de a prezenta PNRR in Parlamentul Romaniei si ii va propune sefului Guvernului sa ii puna la dispozitie toti specialistii PSD de care are nevoie pentru a fi finalizat Planul.

Mai mult despre: ,

Comentarii: