news

Citu il pune la punct pe Ciolacu, care vede numai „tepe”. Detalii despre „al doilea dosar din SUA”: „O decizie de respingere a unei sentinte civile despre care nu am fost informat niciodata”

Premierul Florin Citu a comentat luni informatiile referitoare la al doilea proces care il vizeaza in Iowa cu privire la o datorie de pe un card de credit, afirmand ca este o decizie de respingere a unei sentinte civile despre care nu a fost informat niciodata.

„M-am informat si eu. Este, de fapt, o decizie de respingere a unei sentinte civile despre care nu am fost informat niciodata. S-a intamplat in 2009, eram foarte usor de gasit pentru oricine dorea sa ma gaseasca in 2009 daca era ceva, dar, repet, realitatea juridica este ca acel dosar a fost respins de instanta din Statele Unite, iar eu am incredere in justitia din Statele unite. Repet, Acel claim a fost respins de instanta americana”, a declarat Florin Citu.

Aceasta este prima reactie a premierului dupa aparitia informatiei referitoare la faptul ca in 2008 a fost chemat in instanta in Iowa pentru o datorie neplatita de peste 6.000 de dolari de pe un card de credit deschis la Maryland National Bank. Cazul a fost respins temporar dupa ce firma de recuperare a creantelor nu a reusit sa il gaseasca pe Citu. Procesul civil nu a mai fost redeschis.

Seful PSD, Marcel Ciolacu, l-a atacat dur pe premierul Florin Citu dupa ce in presa au aparut informatii ca acesta nu si-ar fi achitat un imprumutat luat de la o banca din SUA.

„Informatiile despre cel de-al doilea dosar din SUA al premierului Citu sunt de o gravitate fara precedent!

Nu era indeajuns ca a avut probleme cu alcoolul la volan, Florin Citu a tepuit si o banca americana!

Ma intreb ce reper de moralitate mai poate fi pentru tineri si ce napasta mai poate aduce asupra romanilor, dupa ce deja a amanetat generatii intregi, prin imprumuturi de zeci de miliarde de euro!?

Ma intreb cum mai poate fi de incredere un astfel de om care a fugit de responsabilitatea propriilor decizii?

Ma intreb cum vor sta astazi, la aceeasi masa, ‘2 Dosare’ Citu si ‘Fara Penali in Functie’ Barna?!

Asa cum a tepuit o banca americana si a disparut, Florin Citu tepuieste astazi toti romanii prin datorii record facute in numele lor (50% din PIB), inainte sa dispara…din nou”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: florin citu

Recent Posts

Revolta a politistilor, cum sunt amenintati de interlopi din Prahova: „Dai de belea cu mine daca ma mai deranjezi pana la 10 seara” – Video

Imagini revoltatoare ale modului in care doi politisti sunt amenintati de un grup de interlopi…

6 ore ago

Inteligenta Artificiala, antrenata cu episoade din „Prietenii tai” si „Teoria Big Bang” pentru a invata sa detecteze sarcasmul

Nu conteaza ca poate trece examenul de barou, poate trece testele medicale si poate citi…

11 ore ago

Gigantul Chevron se retrage din Marea Nordului dupa 55 de ani de operatiuni petroliere in zona. Care este cauza

Compania americana Chevron a declarat ca urmeaza sa isi vanda activele de petrol si gaze…

11 ore ago

SUA anunta noi sanctiuni in legatura transferurile de arme dinspre Coreea de Nord spre Rusia

Statele Unite au anuntat joi sanctiuni impotriva a doua persoane si trei companii din Rusia…

11 ore ago

Africa de Sud cere Curtii Internationale de Justitie sa ordone Israelului oprirea ofensivei in Rafah

Africa de Sud a cerut, joi, instantei superioare a ONU sa ordone oprirea ofensivei Israelului…

11 ore ago