Citu, infrant rusinos chiar in organizatia de care apartine, PNL Sector 5. Motiunea sa a primit doar 3 voturi, Orban a obtinut de zece ori mai multe

politica

Motiunea cu care Ludovic Orban a obtinut un scor zdrobitor, miercuri, de filialele PNL Sector 3 si Sector 5.

PNL Sector 5 a aprobat motiunea lui Orban cu 35 de voturi „pentru”. In aceasta filiala, motiunea lui Florin Citu a obtinut 3 voturi. Premierul Citu este membru in filiala PNL Sector 5.

PNL Sector 3 a aprobat motiunea lui Ludovic Orban cu 45 de voturi „pentru”, in timp ce motiunea premierului Florin Citu a primit 5 voturi.

„Ludovic Orban a ales sa candideze din nou la conducerea Partidului National Liberal pentru ca are capacitatea, energia, forta, priceperea si daruirea pentru a duce, in continuare, PNL spre noi victorii politice in interesul Romaniei. Filiala PNL Sector 3 il sustine total pe Ludovic Orban in lupta sa pentru modernizarea si progresul Romaniei. In acest sens, motiunea ‘Forta Dreptei’ depusa de Ludovic Orban pentru viitorul Partidului National Liberal a fost votata, astazi, cu o majoritate zdrobitoare in Comitetul Director al filialei PNL Sector 3. Mult succes, Ludovic Orban!”, a anuntat presedintele PNL Sector 3, deputatul Antonel Tanase, intr-un comunicat de presa.

El a mentionat ca „pentru Ludovic Orban batalia pentru functia de presedinte al PNL nu este personala, ci este o lupta pentru principii si valori si pentru a mentine Partidul National Liberal asa cum a fost din 1875, un partid care s-a identificat cu toate marile realizari ale tarii noastre in istoria moderna”.

„Partidul National Liberal trebuie sa fie coloana vertebrala a Romaniei si principala forta politica pentru a dezvolta tara, avand un singur obiectiv: buna guvernare pentru romani. Obligatia conducerii PNL trebuie sa ramana sprijinul acordat proiectelor comunitatilor locale, pentru ca, la guvernare, oamenii te judeca dupa ceea ce faci, nu dupa ceea ce promiti. Ludovic Orban, ca presedinte al PNL, va ramane implicat pentru ca toate aceste proiecte sa fie realizate, pentru a ne prezenta in 2024 in fata electoratului cu angajamentele indeplinite, va fi alaturi de toate organizatiile oricand vor avea nevoie, in prima linie a bataliei politice, in toate campaniile pe care le vom derula in urmatorii 4 ani”, a mai sustinut Antonel Tanase.

Florin Citu a anuntat recent ca intentioneaza sa treaca la PNL Sector 2, organizatie care este condusa de Monica Anisie.

Mai mult despre: ,

Comentarii: