Citu, paralel cu realitatea. Sustine ca Barna a pierdut in fata lui Ciolos pentru ca a scos USRPLUS de la guvernare: „Este clar ca este o penalizare”

politica

Premierul Florin Citu a comentat, joi, la Ramnicu Valcea, rezultatul alegerilor din USR PLUS, afirmand ca este o ”penalizare” pentru cei care au scos acest partid de la guvernare. Dan Barna s-a clasat pe locul doi, dupa Dacian Ciolos, in primul tur al alegerilor interne din USRPLUS

„In aceea ce priveste alegerile de la USR PLUS, eu nu vad aici o surpriza, este clar ca este o penalizare pentru cei care au scos de la guvernare USR PLUS si s-au alaturat celor de la AUR. Asa vad eu lucrurile”, a spus Florin Citu, atunci cand a fost intrebat cum comenteaza rezultatul primului tur al alegerilor pentru conducerea USR PLUS.

Insa, conform surselor politice, Dacian Ciolos este cel care isi doreste cel mai mult ca USRPLUS sa ramana in opozitie pana la alegerile din 2024.

Premierul a reafirmat ca liberalii nu se vor ruga de USR PLUS sa revina in coalitia de guvernare.

„V-am spus ca de luni vor discuta cu mine ca presedinte al PNL, iar noi nu ne vom ruga de USR PLUS sa vina la guvernare”, a declarat Citu, citat de Agerpres.

Copresedintele USR PLUS Dacian Ciolos a obtinut cele mai multe voturi in turul intai al alegerilor desfasurate online pentru sefia partidului.

Copresedintii USR PLUS Dacian Ciolos si Dan Barna merg in turul al doilea al alegerilor pentru sefia partidului, a anuntat, joi, purtatorul de cuvant al formatiunii, Ionut Mosteanu. Potrivit acestuia, Dacian Ciolos a obtinut 15.111 voturi (46%), Dan Barna – 14.404 voturi (43,9%), iar Irineu Darau are 3.300 de voturi (10,1%).

Mai mult despre: ,

Comentarii: