Citu revine: „PSD nu a miscat in front cat am fost presedinte al PNL. Ciolacu si gruparea lui sunt mai nocivi pentru romani decat au fost Dragnea si gasca lui”

politica

Fostul presedinte al PNL, senatorul Florin Citu, a anuntat joi ca PSD „nu a miscat in front” cat a fost el presedintele PNL. „Marcel Ciolacu si gruparea lui sunt mai nocivi pentru romani decat au fost Dragnea si gasca lui”, a completat Citu.

„Un an de guvernare PSD = saracirea in masa a romanilor! Anul 2022 ramane in istorie ca cel mai mare atac al PSD la bunastarea romanilor. Marcel Ciolacu si gruparea lui sunt mai nocivi pentru romani decat au fost Dragnea si gasca lui.

In doar 12 luni PSD a produs: – cea mai mare rata a inflatiei; – taxe mai mari si mai multe; – cele mai mari dobanzi. Am avertizat ca masurile PSD vor duce la taxe mai mari, explozia preturilor si a dobanzilor.

Acest dezastru putea sa fie oprit dar interesul romanilor nu este pe primul loc pentru toata lumea. Este momentul ca cei care au sustinut aceste masuri sa se intrebe daca a meritat suferinta romanilor. PSD nu a miscat in front cat am fost Presedinte al PNL”, a scris Florin Citu, joi pe Facebook.

El a adaugat ca, dupa ce MF-PSD prezinta executia bugetara la 10 luni, o sa fie clar pentru toata lumea ca explozia preturilor a fost premeditata de institutii ale statului. Responsabilii trebuie sa plateasca”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: