politica

Citu sustine ca USR-istii au fost „necinstiti”: „Daca spuneau ca vor vota alaturi de AUR si PSD sa dea jos Guvernul PNL, niciodata nu am fi facut coalitie cu USR”

Presedintele PNL, premierul Florin Citu, afirma ca s-a creat in Romania ”o coalitie a iresponsabililor, o coalitie bizara, in care anti-vaccinistii stau la masa cu vaccinistii, pro-europenii cu anti-europenii, doar pentru a da jos un guvern al liberalilor”. ”Toate optiunile sunt pe masa dupa ziua de marti”, a declarat premierul, precizand ca responsabilitatea dupa ziua de marti va reveni USR PLUS, PSD si AUR pentru orice se va intampla.

”In acest moment in Romania (…) s-a creat o coalitie a iresponsabililor, o coalitie bizara, in care anti-vaccinistii stau la masa cu vaccinistii, pro-europenii stau la masa cu anti-europenii, doar pentru a da jos un guvern al liberalilor. Aceasta coalitie nu are un plan B pe care sa-l prezinte romanilor. Cei de la PSD spun ca nu vor sa vina la guvernare, cei de la USR PLUS sun ca vor cu cei pe care-i dau jos, iar cei de la AUR nu vor nimic. Aceata coalitie trebuie sa ne spuna ce vrea de la Romania”, a declarat, duminica, Forin Citu, intr-o conferinta de presa, citat de news.ro.

Premierul apreciaza ca ”pasii urmatori trebuie sa-i vedem de la PSD, AUR si USR PLUS”.

”Orice se intampla dupa ziua de marti este responsabilitatea celor de la USR, PSD si AUR. (…) Eu spun ca toate optiunile sunt pe masa dupa ziua de marti”, a mai declarat liderul PNL.

Acesta acuza USR PLUS de ipocrizie.

”Daca USR ar fi spus vreodata ca vor vota alaturi de AUR si PSD sa dea jos Guvernul PNL, niciodata nu am fi facut coalitie cu USR. Au fost necinstiti, nu au fost onesti cu romanii si vedem ca pentru USR nu exista niciun fel de scrupule”, a adaugat premierul.

Motiunea de cenzura depusa de PSD va fi votata marti, iar AUR si USR PLUS au anuntat ca o vor vota.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: florin citu

Recent Posts

Robert Negoita si Gabriela Firea au rezolvat deja problema traficului din Bucuresti. Din gura – VIDEO

Actualul primar al Sectorului 3, Robert Negoita si fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, care…

6 minute ago

Vloggerul Selly, invitat la summit-ul NATO: „Fac parte dintr-o armata mai influenta decat NATO” – VIDEO

Tineri din toata lumea au participat la NATO Youth Summit, un eveniment creat special pentru…

21 de minute ago

Donald Trump socheaza din nou: „Hannibal Lecter este un om minunat”, a declarat el, laudandu-l pe celebrul criminal in serie din „Tacerea mieilor” – VIDEO

Intr-un discurs sustinut duminica la New Jersey, Donald Trump a facut din nou afirmatii socante,…

36 de minute ago

Cei cinci indivizi care au ucis un sofer de camion roman in Belgia erau drogati si practicau „un joc” care a mai luat si alte vieti in ultimii ani

Unul dintre cei cinci suspecti arestati duminica in Belgia, in urma uciderii soferului de camion…

O oră ago

Lamborghini a lansat, pentru pasionatii de masini melomani, discuri pe vinil cu zgomotul facut de legendare motoare V-12 – VIDEO

Lamborghini a creat un pick-up in editie speciala in colaborare cu Technics.Pick-up-ul este marcat cu…

O oră ago