Ciuca, despre acuzatiile de plagiat: „Imi pun la dispozitie tot ceea ce este necesar astfel incat sa se finalizeze si sa se elucideze odata acest subiect”

politica

Presedintele PNL, Nicolae Ciuca a declarat luni, intrebat daca se simte vizat de afirmatiile presedintelui Klaus Iohannis privind plagiatul, ca isi pune la dispozitie tot ceea ce este necesar astfel incat sa se finalizeze si sa se elucideze odata acest subiect.

Intrebat daca s-a simtit vizat de declaratia presedintelui Klaus Iohannis privind plagiatul, Nicolae Ciuca a raspuns: ”Absolut, nu am niciun fel de problema si, asa cum am spus de la inceput, imi pun la dispozitie tot ceea ce este necesar astfel incat sa se finalizeze si sa se elucideze odata acest subiect”.

Nicolae Ciuca a afirmat ca in acest moment este o ancheta in desfasurare si in momentul in care se finalizeaza, isi va urma cursul.

Presedintele PNL a mai spus ca el nu are textul tezei sale de doctorat.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la deschiderea anului universitar, ca Romania are nevoie de toleranta zero in privinta plagiatului, precizand ca noile legi ale educatiei trebuie sa includa prevederi explicite cu privire la prevenirea si sanctionarea “acestui fenomen toxic al mediului educational”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: