Ciuca ii lauda pe pesedisti in prima sedinta de guvern: „Au intrat la guvernare pentru interesul tarii”

politica

Premierul Nicolae Ciuca a precizat, in prima sedinta de Guvern de cand a fost numit in functie joi, ca este important ca partidele politice au inteles ca mai presus de orice este cetateanul roman si interesul tarii.

„A fost o zi lunga in care au avut loc toate activitatile procedurale privind investirea Guvernului Romaniei si iata ca asta seara are loc prima sedinta a Guvernului Romaniei, dupa o perioada de criza politica si doresc sa multumesc inca o data Parlamentului Romaniei pentru ca ne-a acordat votul de incredere.

Doresc sa multumesc partidelor politice care au inteles ca mai presus de orice este cetateanul roman si interesul tarii, iar noi ne gasim in acest format pentru a parcurge ordinea de zi care are un singur punct. Este vorba de un proiect de ordonanta de urgenta privind stabilirea unor masuri la nivelul administratiei publice centrale si pentru modificarea si completarea unor acte normative”, a afirmat Nicolae Ciuca, in debutul sedintei de la Palatul Victoria.

Prim-ministrul a avut un mesaj cu ocazia Zilei Internationale a eliminarii violentei impotriva fetelor si femeilor.

„Inainte de a intra in dezbaterea acestui punct de pe ordinea de zi doresc sa mentionez ca astazi e Ziua Internationala pentru eliminarea violentei impotriva femeilor si consider ca Guvernul Romaniei poate sa transmit un mesaj prin care condamna orice fel de violenta impotriva femeilor”, a conchis premierul.

Cabinetul Ciuca a primit joi votul de incredere in Parlament, iar la ora 15.00 a fost ceremonia de depunere a juramantului la Palatul Cotroceni.

Mai mult despre:

Comentarii: