politica

Ciuca ii trosneste pe Ciolacu si pe liderii PSD: „Infirmam fake news-urile prin care se anunta ca se intra in lockdown din nou”

Premierul interimar Nicolae Ciuca a declarat ca Guvernul va analiza proiectul de hotarare in baza caruia starea de alerta va fi prelungita cu 30 de zile, subliniind ca astfel sunt infirmate si „fake news-urile” privind intrarea in lockdown a Romaniei.

„Ieri dupa-amiaza a avut loc sedinta Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, s-au analizat si dezbatut toate aspectele legate de pandemia COVID 19, s-a luat o decizie, domnul secretar de stat a explicat aseara in conferinta de presa faptul ca nu se produc modificari fata de hotararea anterioara. Exceptie o face faptul ca se va reglementa modul de transport in interiorul telecabinelor, va fi un ordin comun al celor doua ministere (n.r. – Sanatate si Economie ). Ca atare, astazi, in sedinta de guvern, vom analiza proiectul de hotarare de guvern prin care se va prelungi starea de alerta. Si, cu aceasta ocazie, practic, infirmam si fake news-urile prin care se anunta ca se intra in lockdown din nou”, a declarat Ciuca, vineri, in cadrul sedintei Executivului.

In urma cu o saptamana, inainte de alegeri, liderii PSD in frunte cu Ciolacu sustineau pe la toate televiziunile ca mediat dupa 6 decembrie  „se ca intra in lockdown”.

„O sa blocheze. In lockdown. Categoric (va intra Romania in carantina dupa alegerile parlamentare- n.r.). Nu au cum sa stapaneasca fenomenul. Doar nu credeti in acest plan de la Cotroceni. Eu vorbesc cu medicii si cu presedinti de consilii judetene si-mi spun ca situatia e tragica”, sustinea Ciolacu intr-un interviu pentru Aleph News.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Coreea de Nord si-a chemat acasa ambasadorul din Cuba

Ambasadorul nord-coreean in Cuba i-a facut o vizita de ramas bun presedintelui cubanez Miguel Diaz-Canel…

10 ore ago

Trei motive pentru care SUA se opun unei ofensive israeliene in Rafah

Consilierul american pentru securitate nationala, Jake Sullivan, a prezentat cele trei motive pentru care presedintele…

11 ore ago

Fostul purtator de cuvant al lui Putin il compara pe acesta cu Churchill

Fostul purtator de cuvant al lui Vladimir Putin, Serghei Markov, l-a comparat pe presedintele rus…

11 ore ago

Vulcanul din Islanda inca revarsa valuri de lava

Un vulcan din Islanda, care a erupt sambata pentru a patra oara din decembrie, inca…

11 ore ago

China: Trei adolescenti sub 14 ani retinuti in Handan din cauza uciderii unui coleg de clasa

Autoritatile din orasul Handan, din nordul Chinei, au retinut trei adolescenti pentru uciderea brutala a…

11 ore ago