politica

Ciuca ii trosneste pe Ciolacu si pe liderii PSD: „Infirmam fake news-urile prin care se anunta ca se intra in lockdown din nou”

Premierul interimar Nicolae Ciuca a declarat ca Guvernul va analiza proiectul de hotarare in baza caruia starea de alerta va fi prelungita cu 30 de zile, subliniind ca astfel sunt infirmate si „fake news-urile” privind intrarea in lockdown a Romaniei.

„Ieri dupa-amiaza a avut loc sedinta Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, s-au analizat si dezbatut toate aspectele legate de pandemia COVID 19, s-a luat o decizie, domnul secretar de stat a explicat aseara in conferinta de presa faptul ca nu se produc modificari fata de hotararea anterioara. Exceptie o face faptul ca se va reglementa modul de transport in interiorul telecabinelor, va fi un ordin comun al celor doua ministere (n.r. – Sanatate si Economie ). Ca atare, astazi, in sedinta de guvern, vom analiza proiectul de hotarare de guvern prin care se va prelungi starea de alerta. Si, cu aceasta ocazie, practic, infirmam si fake news-urile prin care se anunta ca se intra in lockdown din nou”, a declarat Ciuca, vineri, in cadrul sedintei Executivului.

In urma cu o saptamana, inainte de alegeri, liderii PSD in frunte cu Ciolacu sustineau pe la toate televiziunile ca mediat dupa 6 decembrie  „se ca intra in lockdown”.

„O sa blocheze. In lockdown. Categoric (va intra Romania in carantina dupa alegerile parlamentare- n.r.). Nu au cum sa stapaneasca fenomenul. Doar nu credeti in acest plan de la Cotroceni. Eu vorbesc cu medicii si cu presedinti de consilii judetene si-mi spun ca situatia e tragica”, sustinea Ciolacu intr-un interviu pentru Aleph News.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Iranul ameninta ca va construi o bomba nucleara daca va fi atacat de Israel: „Sambata am folosit doar arme vechi”

Iranul ameninta ca va construi o bomba nucleara daca va fi atacat de fortele israeliene,…

6 ore ago

Ciuca: „Daca va fi nevoie, PNL va avea propriul candidat la Primaria Capitalei. Electoratul nostru nu-l sustine pe Piedone”

Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a afirmat, joi seara, ca, in eventualitatea retragerii lui Catalin Cirstoiu…

2 ore ago

Un fugar american a fost prins in Piata Sf. Petru din Roma. Avea la el trei cutite lungi

Politia italiana l-a arestat, saptamana trecuta, pe „cel mai cautat” fugar american. Barbatul a fost…

7 ore ago

Sportivii romani vor merge la Paris cu aeronava „Nadia Comaneci”

Aeronava  Tarom care va transporta sportivii romani la Jocurile Olimpice de la Paris poarta numele…

6 ore ago

Doua fete de 6 si 11 ani au fost injunghiate in Franta. Suspectul a fost arestat

Un barbat a fost arestat dupa ce doua fete in varsta de sase si 11…

6 ore ago

Un lider regional al partidului german de extrema-dreapta AfD, trimis in judecata pentru utilizarea „cu buna stiinta” a unui slogan nazist intr-un discurs

Un lider regional al partidului de extrema dreapta Alternativa pentru Germania (AfD) a fost trimis…

6 ore ago