Ciuca joaca tare. I-a ordonat lui Arafat sa le anuleze PSD-istilor prezentarea triumfala a programului de guvernare. Reactie violenta a PSD

politica

PSD anunta, miercuri, ca renunta la prezentarea Programului de guvernare, eveniment programat la ora 1.00, intrucat nu a primit avizul DSU pentru derularea evenimentului. Social-democratii afirma, insa, ca Congresul PNL, cu 5.000 de oameni a fost avizat, dar nu si evenimentul PSD, cu mult mai putini participanti.

Este putin probabil ca seful DSU, Raed Arafat, sa fi luat o astfel de decizie impotriva PSD fara sa fi primit ordin de la o autoritate superioara.

”Congres cu 5.000 de persoane s-a putut, prezentarea programului de guvernare al PSD, cu 20 de oameni in sala, nu a primit avizul DSU! PSD respecta legea si renunta sa faca acest eveniment. Romanii vor afla de la fiecare ministru PSD care sunt prioritatile noastre la guvernare!”, a transmis, miercuri, PSD.

Cndidatul partidului pentru functia de ministru al Sanatatii, Alexandru RAfila, a afirmat ca este ”un gest de responsabilitate”, daca acesta este cadrul legal.

”Mi se pare o decizie de responsabilitate din partea PSD care considera ca protejarea sanatatii publice este mult mai important decat lansarea ministrilor care vor face parte din Guvern”, a afirmat Rafila, dupa audierea din Parlament, citat de news.ro.

Intrebat de ce Congresul PNL, cu 5.000 de participanti a fost avizat, Rafila a precizat: ”Nu are rost sa intram in astfel de comentarii”.

Prezentarea Programului de guvernare si prioritatile PSD ar fi trebuie prezentate miercuri, intr-un eveniment programat la ora 19.00.

Mai mult despre:

Comentarii: