Ciutacu ii tine isonul lui Serban Nicolae. Realizatorul RTV da publicitatii un mesaj obscen si suburban care o priveste pe Cosette Chichirau

news

Victor Ciutacu, realizator Romania TV, a publicat pe Twitter un mesaj obscen privind-o pe deputata USR Cosette Chichirau.

Chichirau a anuntat ca il va da in judecata pe senatorul PSD Serban Nicolae dupa ce acesta i-a spus ca are o poza in care „dumneavoastra faceti sex anal”. Ciutacu este incantat de replica lui Serban Nicolae si tine sa contribuie si el la aceasta mizerie.

„Cosette il da in judecata pe Serban; pentru sexul anal sau pentru mancarea dintre dinti? Cere si proba veritatii?”, a scris Ciutacu pe Twitter, in aplauzele lui Mircea Badea.

Screen Shot 2017-12-08 at 09.54.31

Deputata USR Cosette Chichirau l-a acuzat miercuri pe senatorul PSD Serban Nicolae ca o hartuieste si o intimideaza prin limbajul folosit la adresa sa si a spus ca, daca social-democratul nu-si cere scuze public fata de ea, il va da in judecata.

„Acest limbaj nu este admisibil. Este o forma de hartuire si de intimidare la adresa mea. Aceasta forma de hartuire si intimidare nu functioneaza, ar fi ideal sa-si retraga legea. Faptul ca sunt femeie e aproape secundar, eu cred ca el s-ar purta asa cu oricine. Cel mai probabil vom ajunge la tribunal”, a declarat Cosette Chichirau.

Deputata USR a spus ca asteapta scuze publice de la Serban Nicolae.

„Trebuia sa se uite la mine si sa-mi spuna ca-si cere scuze. Dar, dupa cum vedeti, el iese ca sa faca spectacol la camere, dar nu are capacitatea sa-si ceara scuze uitandu-se in ochii mei. A mai spus ca a lucrat personal la acest proiect. Bineinteles ca a lucrat personal, pentru ca acest proiect ii scapa pe astia de puscarie. As vrea sa-l vad, sa se uite la mine in fata publicului si sa-si ceara scuze, daca nu, vom ajunge in instanta”, a mai spus Chichirau.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: