Ciutacu isi apara patronul Ghita de TIGAI: „Aveau amprenta vocala?”

news

Realizatorul Romania TV Victor Ciutacu sare in apararea lui Sebastian Ghita, patronul postului, acuzat de DNA ca a dat mita electorala sub forma de tigai. Ciutacu ironizeaza actiunea unui cetatean care a predat la DNA doua tigai din lotul Ghita.

„Stiu cum se va interpreta, dar am si eu o curiozitate tehnica. Tigaile pe care le-ar fi dat mogulu’ ca sa se aleaga el in Prahova (sau Ponta-n Moldova, ca n-am inteles exact), pe care le-a predat la DNA un cetatean cu respect fata de lege, aveau monografie, autograf pe ele, amprenta tegumentara, vocala ori digitala? Sau trebuie sa credem pe cuvant de onoare statu’ de drept ca sunt de la el si-s din lotul care apare-n facturi?”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Deputatul SEbastian Ghita este acuzat ca a mituit electoratul in alegerile parlamentare din 2012 cu tigai. Procurorii sustin ca Sebastian Ghita ar fi facut acelasi lucru si la alegerile prezidentiale din 2014, cu alegatorii Republicii Moldova, in scopul obtinerii de voturi pentru Victor Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: